Dlaczego akurat "obietnic"? Nieładnie! Oj nieładnie. Widzę, że nawet ten portal został opanowany przez ludzi Mazura. Obiecywać to potrafi tylko K.Chojniak i jego kolesie z Prawicy.
Ja też tam byłem, bowiem będę kandydował do Rady Miasta z list Sojuszu Lewicy Demokratycznej ( Okręg 3, Miejsce 3).
Każdy może startować na radnego, Babronek też. A Ty arti możesz oddać głos na innego kandydata z SLD.
Do towarzyszy z SLD: Towarzysze! nie wystawiajcie ramoli na kandydatów do rady miasta i nieudaczników, którzy od tych ciągłych debat, konferencji i posiedzeń dostali już odcisków na tyłku. Stawiajcie na młodych takich jak Szymon Miazek i jemu podobni. A Wy Towarzysze zacznijcie już pisać pamiętniki.
Życzę powodzenia w wyborach samorządowych wszystkim moim koleżankom i kolegom, którzy byli na tym spotkaniu:-)
Do Szymona Miazka. Jakie jest Pana doświadczenie życiowe? Moim zdaniem musi Pan jeszcze "kilo soli zjeść", aby pracować w Radzie Miasta.
Każdy ma prawo startować w wyborach, nawet jeżeli Tow. Miazek miałby być drugim Dawidem Chełmeckim -
Ja bym tak bardzo nie zwierał się bo mogą być problemy gastryczne po wyborach ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!