Najlepszy z byłych:)Pan Szymon cyklicznie robi plagiat....niech najpierw zacznie coś realizować swój pomysł. Słyszałem też ze Molka na drugim miejscu w którymś okręgu
" BETONY " do władzy na pewno dużo zrobią dla nas i dla miasta - masakra
szanowni administratorzy eP.pl wydaje mi sie ze jestescie zbytnio stronniczy. za duzo poswiecacie czasu i materialow na polityke. za malona wydarzenia kulturalne,bo czy np.o takim waznym wczorajszym wydarzeniu jak XXXV Zlota Wieza Trybunalska TO JUZ CO? PISAC NIE WARTO?!! Gratuluje LAUREATOWI Okrągłej Bańki a slowa pani Anny Mizgalskiej i jej jedno magiczne zdanie zapisze sie Zlotymi zgloskami w Magistracie
Oto moja przykładowa działalność, a w Radzie Miasta nie miałem okazji się jeszcze sprawdzić, dlatego proszę o poparcie:-)
Jestem przewodniczącym Federacji Młodych Socjaldemokratów w Piotrkowie Trybunalskim. Zgromadziłem wokół siebie grono uczniów, studentów, nauczycieli oraz wiele osób piastujących inne zawody, aby razem podejmować działania na rzecz potrzebujących.
Wielokrotnie organizowałem licytacje prac plastycznych dzieci przebywających w piotrkowskim Domu Dziecka. Za uzyskane pieniądze zakupywałem sprzęt (odkurzacz), pościel (30 kompletów), piłki oraz słodycze i soki, a następnie przekazywałem wszystko w ręce pani dyrektor. Ostatnio wręczyłem też kopertę ze znaczną kwotą pieniężną na użytek tejże instytucji.
Aktywnie współpracowałem ze Schroniskiem dla Zwierząt. Urządzałem zbiórki żywności i artykułów niezbędnych dla naszych „braci mniejszych”, za co FMS otrzymał prestiżową nagrodę „Przyjaciela zwierząt”.
Ściśle działałem z Polskim Czerwonym Krzyżem. Zorganizowałem akcję oddawania krwi dla studentów Uniwersytetu Humanistyczno – Przyrodniczego, która cieszyła się niesamowitym powodzeniem – w ambulansie zabrakło probówek. Z wielkim zaangażowaniem organizowałem zbiórki darów i pieniędzy dla powodzian, które później dostarczyłem do miejscowości Dwikozy w województwie świętokrzyskim. W ramach przedsięwzięcia „Wyprawka dla żaka” gromadziłem artykuły szkolne i datki finansowe dla ubogich uczniów.
W celu promowania zdrowego stylu życia oraz ścieżek rowerowych wspólnie
z Piotrkowska Grupą Rowerową brałem udział w Masach Krytycznych.
Ponadto co roku pomagałem w czasie finałów Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, w pierwszy dzień listopada wielokrotnie kwestowałem z członkami Towarzystwa Przyjaciół Piotrkowa na rzecz ratowania zabytkowych nagrobków. Wraz z gronem kolegów odnowiłem zaniedbany plac zabaw.
15 października 2010r. decyzją Kapituły Plebiscytu w uznaniu wybitnych dokonań na rzecz miasta otrzymałem prestiżową nagrodę – statuetkę „Piotruś 2010”.
Panie Miazek proszę się nie chwalić. Niech wyborcy pana ocenią. Samoocena w takim jak pan to uczynił stopniu jest przykładem niegodnym kandydata na radnego. Może lepiej będzie dla pana, poćwiczyć jeszcze w Federacji Młodych Socjaldemokratów.
Na tym zdjęciu - czy oni byli w domu starców? Jakie miłe twarze, jakie buraczkowate, jakie milutkie, i jakie czerwone.
PGR to też twoje dzieło Szymonie?
WOŚP też?
PCK też?
PIOTRUSIA TEZ?
Wybitny jesteś w chwaleniu:)
Ogarnij się, pomyśl co piszesz...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!