Jakżeż można proponować publiczności któreś tam popłuczyny po Dżemie?
Mamy przecież nasz skarb piotrkowski, nasz flagowy produkt kulturalny, czyli projekt "Fakiry", a patriotyzm lokalny nakazywałby ich właśnie koncertem zwieńczyć obchody święta naszego kochanego miasta. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd.
Szkoda slow , jestem mieszkańcem tego niby miasta ,pragnę spytać gdzie te juwenalia dni miasta czy Sylwester kiedyś były tłumy a teraz? Nawet pies nie chce sikac h.m myślę że lepiej ustawić krzyże
Fajne to piotrkowskie bagienko.
PS. Miłośnicy "Fakirów" - nie zaśmiecajcie internetu. Kupcie se płytę Fakirów i se grajta do woli. "Fakiry" - naród was potrzebuje, a wy co? Gdzie som te wasze płyty!
Dlaczego nie będzie Fakirów i Dolecińskiego? Ten pan to bardzo kulturalny człowiek.
p.chojniak jak zawsze pan piotrkow wyprowadzi w pole co to za muzyka to juz lepsze imrezy byly w innych miejscowosciacha a tu dzem to ja na sniadanie jem
Ale to jest świństwo, że nie zaproszono "Fakirów", tylko jakieś popłuczyny. Czy organizatorzy wstydzą się tego, że mamy w Piotrkowie kapelę o sławie ogólnopolskiej? OK, będzie Jamaro Drom, bardzo fajnie, ale my chcieliśmy prawdziwą gwiazdę wieczoru, czyli "Fakiry".
Super nareszcie Dżem, kkk-znasz się na muzyce jak moja teściowa na gotowaniu. Do zo na koncercie.
Najważniejsze w tym wszystkim jest to że miasto ożyje i zobaczymy mieszkańców nie tylko jak do kościoła zasuwają. No a Endriu ten co z Rodowicz takiego czadu dał będzie? Dawno go nie widziałem. W rynku tak cicho się zrobiło. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!