metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
miłośnicy dobrej muzy ~miłośnicy dobrej muzy (Gość)05.07.2016 23:29

Jakżeż można proponować publiczności któreś tam popłuczyny po Dżemie?
Mamy przecież nasz skarb piotrkowski, nasz flagowy produkt kulturalny, czyli projekt "Fakiry", a patriotyzm lokalny nakazywałby ich właśnie koncertem zwieńczyć obchody święta naszego kochanego miasta. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd.

82

deimien ~deimien (Gość)05.07.2016 22:57

Szkoda slow , jestem mieszkańcem tego niby miasta ,pragnę spytać gdzie te juwenalia dni miasta czy Sylwester kiedyś były tłumy a teraz? Nawet pies nie chce sikac h.m myślę że lepiej ustawić krzyże

60

luzik luzikranga04.07.2016 14:06

Fajne to piotrkowskie bagienko.
PS. Miłośnicy "Fakirów" - nie zaśmiecajcie internetu. Kupcie se płytę Fakirów i se grajta do woli. "Fakiry" - naród was potrzebuje, a wy co? Gdzie som te wasze płyty!

Komentarz był edytowany przez autora: 04.07.2016 14:13

51

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)04.07.2016 17:07

Dlaczego nie będzie Fakirów i Dolecińskiego? Ten pan to bardzo kulturalny człowiek.

80

kkkk ~kkkk (Gość)04.07.2016 09:03

p.chojniak jak zawsze pan piotrkow wyprowadzi w pole co to za muzyka to juz lepsze imrezy byly w innych miejscowosciacha a tu dzem to ja na sniadanie jem

96

zawiedzeni ~zawiedzeni (Gość)04.07.2016 12:34

Ale to jest świństwo, że nie zaproszono "Fakirów", tylko jakieś popłuczyny. Czy organizatorzy wstydzą się tego, że mamy w Piotrkowie kapelę o sławie ogólnopolskiej? OK, będzie Jamaro Drom, bardzo fajnie, ale my chcieliśmy prawdziwą gwiazdę wieczoru, czyli "Fakiry".

83

Hihi ~Hihi (Gość)04.07.2016 13:07

Fa ki ry! Fa ki ry! Fa ki ry! My chcemy
Fa ki ry!

53

miki ~miki (Gość)04.07.2016 11:54

Kkk-normalnie czuję że fest bawiłeś na Martyniuku w Woli.

73

miki ~miki (Gość)04.07.2016 11:51

Super nareszcie Dżem, kkk-znasz się na muzyce jak moja teściowa na gotowaniu. Do zo na koncercie.

73

sklave sklaveranga04.07.2016 10:34

Najważniejsze w tym wszystkim jest to że miasto ożyje i zobaczymy mieszkańców nie tylko jak do kościoła zasuwają. No a Endriu ten co z Rodowicz takiego czadu dał będzie? Dawno go nie widziałem. W rynku tak cicho się zrobiło. Więcej na http://sklave.manifo.com/

104

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat