Ale to jest świństwo, że nie zaproszono "Fakirów", tylko jakieś popłuczyny. Czy organizatorzy wstydzą się tego, że mamy w Piotrkowie kapelę o sławie ogólnopolskiej? OK, będzie Jamaro Drom, bardzo fajnie, ale my chcieliśmy prawdziwą gwiazdę wieczoru, czyli "Fakiry".
p.chojniak jak zawsze pan piotrkow wyprowadzi w pole co to za muzyka to juz lepsze imrezy byly w innych miejscowosciacha a tu dzem to ja na sniadanie jem
Dlaczego nie będzie Fakirów i Dolecińskiego? Ten pan to bardzo kulturalny człowiek.
Fajne to piotrkowskie bagienko.
PS. Miłośnicy "Fakirów" - nie zaśmiecajcie internetu. Kupcie se płytę Fakirów i se grajta do woli. "Fakiry" - naród was potrzebuje, a wy co? Gdzie som te wasze płyty!
Szkoda slow , jestem mieszkańcem tego niby miasta ,pragnę spytać gdzie te juwenalia dni miasta czy Sylwester kiedyś były tłumy a teraz? Nawet pies nie chce sikac h.m myślę że lepiej ustawić krzyże
Jakżeż można proponować publiczności któreś tam popłuczyny po Dżemie?
Mamy przecież nasz skarb piotrkowski, nasz flagowy produkt kulturalny, czyli projekt "Fakiry", a patriotyzm lokalny nakazywałby ich właśnie koncertem zwieńczyć obchody święta naszego kochanego miasta. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd.
No jak to? Dicha w rytmie polo nie będzie? No to przecie połowy Piotrkowa nie będzie...
Ja pier,ale chała,bryndza z nyndzą! Jaki prezydent takie dni Piotrkowa.
Czyli jak co roku,impreza do białego rana tylko dla KOGO ? W okolicznych gminach byla większa i lepsza organizacja.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!