Delfin MEGA jest.
Polecam każdemu.
Nauka pływania, później zawody, rywalizacja, adrenalina...
Wystarczy tylko chcieć.
Fajny czas :-)
Pozdrawiam wszystkich trenerów UKS Delfin!
Co racja to racja moje dzieci też uczyły się pływać na basenach OSiR pod okiem Pana Cezarego Piesiaka i teraz jestem spokojny o ich bezpieczeństwo! Polecam tego Pana!
Artykuł promujący konkretne firmy do nauki pływania i wiadomo ,że o kasę chodzi i zacierają ręce by zarobić. na pewno nie posłał bym dziecka na basen pływać można się nauczyć samemu
"Od lat najczęstszymi przyczynami utonięć są: alkohol, brawura i nieznajomość kąpielisk."
Nieprawda bo najczęstszą przyczyną utonięć jest woda.
Szkoda tylko, że w Piotrkowie nie ma gdzie popływać,oczywiście mówię o odkrytym basenie...
Moje wnuczki i wnukowie ,a których mam czworo uczęszczały na zajęcia do pana Janusza,Jego podejście pedagogiczne i wiedza przyczyniły się do tego ,że dzisiaj że jako nastolatkowie umieją pływać w różnych warunkach.Rozwinęły swoją wiedzę i praktykę z samoratownictwa. A propos chciałbym przypomnieć niektórym komentatorom iż Wiktora Guść właśnie naukę pływania i doskonalenia rozpoczynała u pana Janusza,który wszczepił jej nie tylko technikę ,ale walkę do końca.Pozdrawiam
Szkoda tylko, że niektórzy instruktorzy skutecznie uczniom obrzydzają naukę pływania. Córka przez takiego instruktora bała się chodzić w dzień wyjścia na basen do szkoły.
Sam byłem kiedyś świadkiem, jak ten osławiony instruktor doprowadził dziewczynkę do łez. Biedną wyciągnął z wody i kazał powtarzać w kółko wymachy rąk zmieniając kierunki... prawa! lewa!
MUSZTRA NICZYM W WOJSKU.
Dziwię się tylko, że obecna na niecce basenowej wychowawczyni nie reagowała.
Przykre
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!