metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)12.08.2018 23:38

Słówko wyleci wróblem, a powróci wołem.

00

alina ~alina (Gość)18.07.2018 21:52

Wielki szacunek dla wspomnianego wcześniej Janusza C., który mimo skromnej osoby wychował wiele pływaków, w tym moja córkę która panicznie bała się wody,dziś uczęszcza na zajęcia w klubie pływackim ,,Delfin,,

10

gość ~gość (Gość)18.07.2018 18:15

Sam byłem kiedyś świadkiem, jak ten osławiony instruktor doprowadził dziewczynkę do łez. Biedną wyciągnął z wody i kazał powtarzać w kółko wymachy rąk zmieniając kierunki... prawa! lewa!
MUSZTRA NICZYM W WOJSKU.
Dziwię się tylko, że obecna na niecce basenowej wychowawczyni nie reagowała.
Przykre

20

gość ~gość (Gość)17.07.2018 14:57

Ciekawa jestem ktory to instruktor czy mowimy o tym samym witoldzie

40

asiek11 ~asiek11 (Gość)16.07.2018 22:20

Szkoda tylko, że niektórzy instruktorzy skutecznie uczniom obrzydzają naukę pływania. Córka przez takiego instruktora bała się chodzić w dzień wyjścia na basen do szkoły.

101

emeryt ~emeryt (Gość)18.07.2018 01:55

Moje wnuczki i wnukowie ,a których mam czworo uczęszczały na zajęcia do pana Janusza,Jego podejście pedagogiczne i wiedza przyczyniły się do tego ,że dzisiaj że jako nastolatkowie umieją pływać w różnych warunkach.Rozwinęły swoją wiedzę i praktykę z samoratownictwa. A propos chciałbym przypomnieć niektórym komentatorom iż Wiktora Guść właśnie naukę pływania i doskonalenia rozpoczynała u pana Janusza,który wszczepił jej nie tylko technikę ,ale walkę do końca.Pozdrawiam

12

gość ~gość (Gość)17.07.2018 08:17

Szkoda tylko, że w Piotrkowie nie ma gdzie popływać,oczywiście mówię o odkrytym basenie...

60

gość ~gość (Gość)17.07.2018 08:03

"Od lat najczęstszymi przyczynami utonięć są: alkohol, brawura i nieznajomość kąpielisk."
Nieprawda bo najczęstszą przyczyną utonięć jest woda.

42

Witek ~Witek (Gość)16.07.2018 21:37

Artykuł promujący konkretne firmy do nauki pływania i wiadomo ,że o kasę chodzi i zacierają ręce by zarobić. na pewno nie posłał bym dziecka na basen pływać można się nauczyć samemu

14

loko ~loko (Gość)16.07.2018 21:25

Kto wie ilu olimpijczyków i ratowników utonęło ?

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat