Jeden najważniejszy nauczyciel zostanie zwolniony we wrześniu !!!
Chojrak się chyba zwie :)
Róbcie tak dalej a pan Kaczmarek tez niebawem straci pracę nawet w szkole gdzie wcześniej pracował. Pani dyr. IV LO za to że odważyła się postawić grozi również zwolnienie bo jak nie będzie uczniów to po co szkoła?
Ten nawet nie pracuje w swoim zawodzie.
I bardzo dobrze. Belfry tylko biadolą jak to źle mają, jak to muszą ciężko pracować, to niech poznają smak bezrobocia i konkurencji na rynku pracy! Niech zostaną w szkołach tylko dobrzy nauczyciele, mający obszerną wiedzę, wymagania i potrafiący uczyć a nie ściemniać! Powinni jeszcze zlikwidować im płatne wakacje! Co to ma być? Urlop jak wszyscy to rozumiem ale 2 miesiące pierdzenia w stołek za pieniądze podatników to już przegięcie... Co to za faworyzowanie zawodu! Inni tak dobrze nie mają tylko zap***lać muszą!!
Ilu nauczycieli straci pracę? Nie wiem. Ale wiem, że jednym, który na pewno powinien stracić pracę, jest właśnie nauczyciel Kaczmarek. Co więcej, on tej pracy nigdy nie powinien otrzymać. Nie nadaje się. On jest od otwierania drzwi limuzyny prezydentowi: zobaczcie - usłużny, jak lokaj
http://www.epiotrkow.pl/news/Prezydent-Chojniak-zainaugurowal-swoja-kampanie-wyborcza,5497
Ilu nauczycieli straci pracę?
-Nie wiem! - Może coś na koniec sierpnia będę wiedział... A może nie... a może już nikt w sierpniu nie zapyta, to nie będę musiał wiedzieć.... NA PYTANIE ODPOWIEDZIAŁ CELUJĄCO! Bierze pieniądze za mówienie nie wiem! SUPER!!! A do nauczycieli coś ma... tylko to, że dla miasta są śmieciami, których trzeba się pozbyć! tak zrobiono z IV LO - była burza - a kto chciałby iść do liceum, gdzie są same problemy, nie wiadomo gdzie się będą nawet dzieci uczyć. No kto pośle dziecko do takiej szkoły!? Przez to nie ma klas i nauczyciele pracy nie mają! I to władze to tego doprowadziły tym zamieszaniem. Jak ktoś coś powie to akcje na giełdzie idą w dół i tak się to ma z IV liceum!
I bardzo dobrze! Czemu ja, jako podatnik mam płacić na pensje dla osób, którzy nie są potrzebni w szkole. Mamy niż demograficzny i trzeba się z tym pogodzić. 2 miesiące wakacji, "trzynastka", 20h tygodniowo. Coś jeszcze? Mało płacą? Tak, tak, zaraz znajdą się obrońcy co napiszą, że nauczyciel pracuje ponad 40h tygodniowo, bo klasówki w domu sprawdza. Proszę się nie ośmieszać.
A radni też mają wakacje i pobierają za to diety.
A teraz pójdą na roczne urlopy zdrowotne i będziemy na nich wszystkich tyrać!!! Nie ma kasy dla młodych, żeby mogli sobie pozwolić na dziecko i mieli gdzie mieszkać, a na urlopy zdrowotne to mamy... chory kraj!!! By wydali to co na te urlopy - na młodych, to rodziłyby się dzieci i nauczyciele mieliby pracę, ale nasze Państwo jest tak krótkowzroczne, że ślepy widzi więcej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!