dzieki ze mnie oswiecileś...i za to ze powiedziales na kogo mam zaglosowac..a na kogo mam nie glosowac
~OVK - jakie masz cele aby zamieszczac takie komentarze...? normalny obywatel czegoś takiego nie robi...ty aż sie pocisz tak wypisujesz ciągle to samo...czemu ?? ( pytanie retoryczne)
Planowanie długu i coroczne ustalanie budżetu z wielomilionowym deficytem - ot, lewacka ekonomia.
Wyobraźmy sobie teraz zwykłego szarego człowieka, który nabierze pożyczek w różnych bankach. A gdy nie będzie w stanie spłacać rat i zawita do niego komornik, ten szary człowiek powie mu tak: "Wyp****@*@j! Ja sobie takie zadłużenie zaplanowałem! To jest bezpieczne zadłużenie, a mój budżet jest proinwestycyjny!". Jak wymiar sprawiedliwości potraktuje naszego szarego człowieka? Czy pochyli się ze zrozumieniem nad jego nowatorskim podejściem do wydawania pieniędzy? Hę? Dlaczego zwykły człowiek jest traktowany przez prawo inaczej, niż politycy (również ci samorządowi), którzy przecież zarządzają cudzymi pieniędzmi?
Jeśli dochody są niższe od wydatków, to może czas przyciąć wydatki? Kiedy nadejdzie opamiętanie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!