metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Prezes Kozłowski ~Prezes Kozłowski (Gość)25.08.2014 13:04

"przerazony-mieszkaniec-" napisał(a):
Ja pierdzieleeeeeeeee jakie zadłużenie :O I ja jako mieszkaniec mam to spłacać z podatków itp. ??? Jak żeś CHOJNIAK NAROBIŁ DŁUGU TO TERAZ SAM SOBIE GO SPŁACAJ ! to jest jakiś żart! Wszystko tylko na pokaz...

A PIO to już zapłaciło za organizację referendum?

67

aretx ~aretx (Gość)25.08.2014 13:39

"2352" napisał(a):
Kasa nie poszła w błoto. Gdyby nie to zadłużenie to dalej Starówka wyglądała by obskurnie...

Przecież Starówka nadal wygląda obskurnie. Tylko niektóre kamienice mają nowe elewacje (zewnętrzne!!!). A idź zobacz te kamienice od podwórza, od środka, wejdź do klatek schodowych, zajrzyj do mieszkań. Zobacz w jakich rozpaczliwych warunkach tam mieszkańcy żyją - TRAGEDIA!
A ty sobie siądź na tej Starówce i sącz z zadowoleniem piwko w ogródku...

54

Angelika ~Angelika (Gość)25.08.2014 13:54

"Prezes-Kozlowski" napisał(a):

Nieobeznany z prawem jest prezesem czegokolwiek?! Koszta przeprowadzanych referendów w RP obciążają skarb państwa. Normalna cena demokracji.

43

OVK ~OVK (Gość)25.08.2014 14:26

"Angelika" napisał(a):
Nieobeznany z prawem jest prezesem czegokolwiek?! Koszta przeprowadzanych referendów w RP obciążają skarb państwa. Normalna cena demokracji.

po co tłumaczyć głupkowi jak głupek tego nie pojmie?
Zapamiętajcie te nazwiska to radni głosujący za podwyżkami dla Piotrkowian, dwór Chojniaka trzymający się koryta, większość z grupy "razem dla Piotrkowa":
Marian Błaszczyński
Mariusz Staszek,
Rafał Czajka
Przemysław Winiarski,
Jadwiga Wójcik
Magdalena Kwiecińska
Sławomir Dajcz
Monika Tera
Sebastian Żerek
Urszula Czubała
Ludomir Pencina
Piotr Masiarek
Adam Gaik
PAMIĘTAJMY I NIE GŁOSUJMY NA TYCH LUDZI.

84

sklave sklaveranga25.08.2014 14:28

Ciekawe ile kosztowała ta Trakto- lokomotywa, która stała pod dworcem i kto za nią zapłacił?
Foto na stronie: http://sklave.manifo.com/foto-szopka

74

Prezes Kozłowski ~Prezes Kozłowski (Gość)25.08.2014 15:27

"Angelika" napisał(a):
Normalna cena demokracji.

Raczej cena głupoty i widzimisię kilku osób.

25

Piotrkowianin Piotrkowianinranga25.08.2014 16:11

"sklave" napisał(a):
Ciekawe ile kosztowała ta Trakto- lokomotywa, która stała pod dworcem i kto za nią zapłacił?

Larecki pisze, że 3 tys. zł: http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/bez-sciemniania-wyborczy-start-na-ulicy-pow,2394509,art,t,id,tm.html
A kto zapłacił? My wszyscy. Nic to, że na ul. Przedborskiej albo Rakowskiej po stronie wschodniej nie da się przejść chodnikiem.

32

dobroczyńca ~dobroczyńca (Gość)25.08.2014 17:03

Też chciałbym zadłużać się na koszt innych.
Też chciałbym chlać wódę na koszt podatników.
Też chciałbym brać forsę za rżnięcie głąba.
Też chciałbym śmiać się w kułak po cichu, z matołów którzy mnie wybrali po to tylko, by mi było dobrze.
Może jakaś miejscowa banda mnie przygarnie?
D

71

dawid ~dawid (Gość)25.08.2014 18:33

obecny prezydent tak nie ma odpowiedniego konkurenta, także po co PIO sie wysila???? Miasto jest coraz ładniejsze, nie ma speluny, która była na każdym zakręcie.

47

plo ~plo (Gość)25.08.2014 19:26

niech oficjalnie to przeliczą na mieszkańca wtedy suma zrobi lepsze wrażenie :D

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat