metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)08.12.2015 13:40

Ile wydamy? Na pewno więcej jak rok temu i tyle!!!

51

babunia ~babunia (Gość)08.12.2015 12:35

Niech mi ktoś powie jak mam szaleć za 780 złotych renty.Będzie tak jak na niedzielę. Może kupię z 5 pierogów i barszczyk czerwony Winiary.

71

Leito ~Leito (Gość)08.12.2015 21:57

Moi teściowie stwierdzili ze smutkiem że na wigilię będzie tylko zalewajka, dlaczego zapytacie? Ponieważ rozchorowali się, udar i inne sprawy, przez co wydali oszczędności na wizyty na lekarzy prywatnie i dojazdy do nich.......płacąc całe życie składki zdrowotne, które to umożliwiły czekanie na śmierć i na badanie zaraz po pogrzebie....

42

babunia ~babunia (Gość)09.12.2015 07:39

Do Rycerz;-) nie mam internetu ,ale wnuk pozwala mi korzystać do woli ze swojego laptopa .

30

Exploit ~Exploit (Gość)09.12.2015 23:35

Cytuję:
Ile wydamy na święta?

Niewiele bo niewiele się zarabia a najważniejsze to nie dać się ogłupić reklamom i wyczesanym promocjom.

20

nie lubie i tyle ~nie lubie i tyle (Gość)08.12.2015 18:03

I znów dylemat gdzie by tu sie ukryć w wigilię.Jakie dla mnie to jest sztuczne to skladanie życzeń siedzenie z nielubianymi domownikami...porażka.

15

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat