metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nie lubie i tyle ~nie lubie i tyle (Gość)08.12.2015 18:03

I znów dylemat gdzie by tu sie ukryć w wigilię.Jakie dla mnie to jest sztuczne to skladanie życzeń siedzenie z nielubianymi domownikami...porażka.

15

Exploit ~Exploit (Gość)09.12.2015 23:35

Cytuję:
Ile wydamy na święta?

Niewiele bo niewiele się zarabia a najważniejsze to nie dać się ogłupić reklamom i wyczesanym promocjom.

20

babunia ~babunia (Gość)09.12.2015 07:39

Do Rycerz;-) nie mam internetu ,ale wnuk pozwala mi korzystać do woli ze swojego laptopa .

30

Leito ~Leito (Gość)08.12.2015 21:57

Moi teściowie stwierdzili ze smutkiem że na wigilię będzie tylko zalewajka, dlaczego zapytacie? Ponieważ rozchorowali się, udar i inne sprawy, przez co wydali oszczędności na wizyty na lekarzy prywatnie i dojazdy do nich.......płacąc całe życie składki zdrowotne, które to umożliwiły czekanie na śmierć i na badanie zaraz po pogrzebie....

42

babunia ~babunia (Gość)08.12.2015 12:35

Niech mi ktoś powie jak mam szaleć za 780 złotych renty.Będzie tak jak na niedzielę. Może kupię z 5 pierogów i barszczyk czerwony Winiary.

71

ares1 ~ares1 (Gość)08.12.2015 13:40

Ile wydamy? Na pewno więcej jak rok temu i tyle!!!

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat