I znów dylemat gdzie by tu sie ukryć w wigilię.Jakie dla mnie to jest sztuczne to skladanie życzeń siedzenie z nielubianymi domownikami...porażka.
Niewiele bo niewiele się zarabia a najważniejsze to nie dać się ogłupić reklamom i wyczesanym promocjom.
Do Rycerz;-) nie mam internetu ,ale wnuk pozwala mi korzystać do woli ze swojego laptopa .
Moi teściowie stwierdzili ze smutkiem że na wigilię będzie tylko zalewajka, dlaczego zapytacie? Ponieważ rozchorowali się, udar i inne sprawy, przez co wydali oszczędności na wizyty na lekarzy prywatnie i dojazdy do nich.......płacąc całe życie składki zdrowotne, które to umożliwiły czekanie na śmierć i na badanie zaraz po pogrzebie....
Niech mi ktoś powie jak mam szaleć za 780 złotych renty.Będzie tak jak na niedzielę. Może kupię z 5 pierogów i barszczyk czerwony Winiary.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!