metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mama ~mama (Gość)13.01.2017 20:10

Ksiądz jeszcze nigdy nie wziął ode mnie koperty-powiedział ,że to jest wizyta duszpasterska i każdy kto go zaprosi ma poświęcone mieszkanie .Ludzie sami wciskają koperty, a potem dyskutują.-amen.

53

gość ~gość (Gość)13.01.2017 18:08

Piszecie tutaj, że PIS to prl wymieńcie chociaż jedno podobieństwo kodziarze, nie wymienicie bo ich nie ma.

77

Koperta ~Koperta (Gość)13.01.2017 20:30

Im większa dziura tym trzeba więcej dać :)

20

john1033 ~john1033 (Gość)13.01.2017 13:40

jestem chrzescijaninem ale księdza nie przyjmuje odkąd 2 lata temu wyłożyłem pismo na stół chciałem porozmawiac na ważne tematy jak zdrada przez papieza franciszka (w 2015 przyznał ze Bóg Bibli i bog quranu to ten sam bóg) a on po prostu spojrzał na mnie jak na wariata, i chciał tylko hajs. nie przyjmuje juz przez to wilków w owczych skórach. koniec Watykanu i tak jest bliski. nawet łatwo było przepowiedziec wybór franciszka 13 marca. Watykan ma tyle związanego z tą liczbą , jan paweł II, widzenia fatimskie..mogłbym tu książkę napisać.

79

gość 1 ~gość 1 (Gość)13.01.2017 18:21

niech się zabiorą do uczciwej pracy.
religia powstała gdy pierwszy oszust spotkał pierwszego głupca.

45

Pola ~Pola (Gość)13.01.2017 21:39

Będzie nowe auto na ha ha !!!

53

mol molranga13.01.2017 22:04

Uważacie, że to jest najważniejszy problem teraz w społeczeństwie kto ile daje księdzu i czy go wpuszcza? Jesteście napuszczani prze media Pana Stachaczyka który rodowód ma jaki ma. Szykujcie kasę dla Dzieci które będą marzły w sobotę lepiej to się plusików nie doliczycie pod komentarzami :)

30

antygupek ~antygupek (Gość)13.01.2017 22:22

no i gdzie macie ten wasz smog? teraz juz smogu ni ma to ksiadz wam przeszkadza?

42

Oknmlp ~Oknmlp (Gość)13.01.2017 22:53

W mojej nowej parafii ksiądz nic nie wziął. Podziękował kazał kupić coś dziecku. W mojej starej parafii ksiądz brał 100 od każdej pracującej osoby w gospodarstwie domowym i co trochę wymyślił nowe inwestycje na które się parafianie składać musieli...a na wsi ciężko odmówić jak później po nazwisku i miejscowości z ambony wczytuje ile kto dał. Są księża i są general manager.

61

Regina M. ~Regina M. (Gość)13.01.2017 13:18

No więc my z Władysławem dajemy księdzu na kolędę co roku 2000 złotych. Kościół ma swoje potrzeby i chyba nie chcecie, żeby meczety nam tu ciapate pozakładały? Poza tym, co to znaczą te dwa tysiące, skoro wyjeżdżamy we dwoje z mężem na wakacje w egzotyczne strony, gdzie 2 tygodnie kosztują nas 20.000 złotych. Więc nie przesadzajmy...

1533

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat