Polacy lubią prezenty.Pis będzie rządził sto lat.Czasem mam wrażenie, że jakby Putin dał po tysiaku do wyborcy PiS witali by go kwiatami na granicy. W ogóle on taki fajny ten Putin za twarz trzyma ludzi modli się gejów nie lubi i Unii i,taki swój chłop!
500 zł. Tak, ale tylko w formie odliczenia od podatku. Pracujesz masz, nie pracujesz nie dostaniesz.
PIS zrobił prezent nierobom by mieli za co pić.Podam prosty przykład idzie kolega do pracy a z ławeczki gościu mówi głupi jesteś idziesz do roboty ja nie pracuje i mam. Owszem piątka dzieci plus rodzice żadne nie pracuje dostają 500 + do tego dodatki na mieszkanie i nie tylko i faktycznie po co pracować uczciwie skoro patologia żyje na koszt tych uczciwie pracujących. Inny przykład młodego chłopaka chodził do technikum zamiast się uczyć to handlował prochami i ćpał a teraz dostaje rentę socjalną z ZUS chociaż nigdy nie pracował a do tego dochodzi mu dodatek z MOPS za to ,że ma grupę umiarkowaną i śmieje sie innym w twarz bo ma na czysto spokojnie 1200 zł a ci co przepracowali 40 lat maja niewiele więcej czy to jest w porządku?. Patrząc na to co PIS wyrabia więcej na nich nie zagłosuje ani na opozycję gdyż udowodnili ,ze jedni drugich są warci
Odradza się dokarmianie dzikich zwierząt żeby nie straciły instynktu samozachowawczego...
Program sprawdził się w jakimś stopniu nie można też myśleć że te parę zł przekona kogoś normalnego do zdecydowania się na dziecko. Patologią była i przed 500+ tylko inaczej sobie radzili by mieć te parę groszy. Podatki zżerają to dofinansowanie a gdyby jego nie było to czy myślicie że wszystko było by tańsze.Ciekawe ile było by krzyku jeśli rząd wycofał by sięz tego programu i pewnie Ci sami by krzyczeli co teraz psioczą że to zły pomysł.
Ten program powinien być tylko dla ludzi pracujących, a nie by utrzymywać patologie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!