ooojej, ale się rozpisaliście! To chyba same redaktory tu piszą. Z tego portalu, jak mniemam :) No by kto by miał tak dużo czasu i... wiedzy? A wlaśnie, kim jest redachtor Baryła, bo czytam (przegladsam raczej) Tydzień, ale jakoś dotąd nie kojarzę.. No sie naprawcował chłopak! O i pani Ania jest. Pogromczyni Irka. Gratuluję :/
Propaganda kosztuje dokładnie tyle ile utrzymanie władzy. A polityka to wielka sztuka. Trzeba ludzi przekonać, że muszą płacić za to, że się ich okrada. Więcej na stronie: http://sklave.manifo.com
No cóż, każdy ma jakieś problemy.
Pseudo redaktorki z marnej gazetki ośmieliła sie krytykować niewątpliwie wyżej postawioną od nih w hierarchii telewizję. Będąc obiektywnym widzę w tym artykule gorycz i jad jaki wylewa się pod postacią tych zdań niczym cieknąca z ust wściekłym psom cuchnąca piana. Idziecie na wojnę z TV ale to jak walka z wiatrakiem- po co wam to? Tak przed wyborami? Żeby niektórych oczernić? Kto sponsoruje ten mało profesjonalny, pełen domniemań artykuł? Telewizja Piotrków pozostawia wiele do życzenia, może maja za słaby sprzęt, może trzeba w nich jeszcze zainwestować- nie wiem. Ale poziom dziennikarstwa na tym portalu sięgnął juz dna. Publiczne pranie brudów kosztem naiwnych czytelników - przecież to obrzydliwe. Media powinny trzymać sie razem a nie jechać po sobie jak po łysej kobyle. Ktoś podesłał mi artykuł, przeczytalem i jestem zażenowany. Wstyd dla Piotrkowa, wstyd.
W tym mieście najeżdża na innych tylko jedna "redakcja" - płaczków za odciętą kasą.
Jesteś obiektywny jak Telewizja Piotrków :)
krzywdzicie ludzi - prawda jest taka żyć trzeba zarabiać też .... a nie jest łatwo jedni plują inni wychwalają i każdy innego a co do ludzi z tvpio niektórzy z nich pracują dla innych mediów czyli takimi miernotami nie są ... wasi koledzy z epio też tam pracowali albo pracują ... pieniądz nie śmierdzi ....
Gdy nie opłaca się jej z własnej kieszeni, to koszty nie mają znaczenia. Płacą wszyscy, a służy jednemu - taki to cymes!
Niestety kochani Chojniak będzie rządził kolejne kadencje,piotrkowianie się postarzeli a młodzi stąd uciekają...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!