A żłobek miał nic nie kosztować Gminę czy mi się śniło, że mówiła o tym p. Wice? Jeśli to był sen no to faktycznie Brawo! Znowu zniknie milion z budżetu? No po prostu Brawo, Brawo! !
dane ze strony urzędu "Milion złotych na renowację zabytków"
no nieźle,
ale z tego co się dowiedziałem to powinno wystarczyć aby pokryć roczne koszty utrzymania budowanego żłobka,
brawo, brawo P. Burmistrzu
I znów Pan ma rację i ta Pani ma rację a drogi jak nie bylo tak nie ma. Powoli mam dość biadolenia, poprzedni Burmistrz tak się narobił że jak wysiadam na przystanku w Sulejowie to wygląda gorzej niż w roku 90-tym. Poprzedni rada i przewodniczący taki kształcony a przystanek jak nędza tak nędza. odpalam zdjęcia z roku 90 a nawet pochodów 1 majowych lat `80 tych i co dramat wtedy było ładniej i równiej. Obecny burmistrz jest już 1,5 roku i też słyszę to samo - dla mnie dramat. 1,5 roku i super boisko jak na plaży
chodźmy blokować jezdnię - to jedyny sposób
w wielu miastach to był jedyny sposób na budowę obwodnicy. Gdzie są radni, aby zająć się tematem
Bez poprawy dojazdu do Sulejowa nikt nie będzie inwestował w takiej miejscowości, a gdzie mowa aby ktoś się tu przeprowadził. Bez inwestycji, zwiększenia iczby mieszkańców - Sulejów padnie , a to się już dzieje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!