Matemayka Królową Nauk!!! Wiem że ta grupa zapalonych matematyków działa prężnie i bez zbędnego rozgłosu. Jestem już podstarzałym inżynierem, ale co roku "zdaję sobie maturę" w zaciszu domowym. W matematyce wszystko jest jasne, czyste, klarowne i ... uczciwe, a oceny nie wymagają wydumania żadnych skomplikowanych "kluczy". Zachęcam do zdawania na maturze matematyki. To najbardziej obiektywny egzamin. Gratuluję opiekunowi grupy pomysłu i wytrwałości.
matek ale wiesz... matura z matematyki wcale nie jest do konca obiektywna, poniewaz latwo napisac w sposob zbyt trudny dla sprawdzajacego, ktory nie rozumiejac go postawi 0...
Znam prof. Kwiatkowskiego. Genialny człowiek. :]
a co do matury za matematyki... napewno jest potrzebna, ale niestety niewielu jest prawdziwych nauczycieli, którzy są w stanie tę wiedzę przekazać i tak nią zainspirować jak pan Kwiatkowski.
gratuluje Panu Kwiatowskiemu i uczniom. Kiedy wreszcie bedzie matura na wyzszym poziomie tak aby uczniowie klasy B ww. szkoly pokazali swoje umiejętności!!!!
Pan Kwiatkowski uczył mnie prawie 20 lat temu w I LO w Tomaszowie Maz. Zapamiętałam go jako naprawdę fajnego nauczyciela, który program z trzech lat nauki musiał z nami zrobić w rok i przygotować do matury.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!