doradzanie to marna perspektywa, Piotrków potrzebuje kierunku rozwoju i ludzi, którzy go zrealizują.
Tak naprawdę to najważniejsza jest autopresja, panie Ciszewski & Co.
"Jeśli chcemy, by wszystko pozostało tak, jak jest, wszystko się musi zmienić."
Mam pytanie do Panów - skąd brać oszczędności? Tylko nie dofinansowania, kredyty i subwencje. Miasto niech żyje z własnych podatków. Jakie kroki w celu oszczędzania przez miasto i samych urzędników Państwo proponuje się? Jeśli nie macie żadnych pomysłów to niestety liga ta sama co każdy inny przed Wami.
Bez względu jak to się rozwinie to gratuluję Panom i Pani odwagi i zaangażowania.. Póki co to tylko Wy stawiacie czoła Chojnikowi a inni tylko dyskutują anonimowo by nie dostać w łep. Jak słyszałem w Radio, że formuła jest otwarta jeżeli ktoś chce to się może dołączyć. Ja mam taki zamiar jak wrócę do Polski w listopadzie.
Ktoś to łyka? Stary POwski układzik do koryta lgnie wmawiajac że to nowi ludzie. To se Ne wrati
Bez względu na to jak to się skończy już ich lubię. Jest nadzieja
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!