Kibicuje Wam chłopaki, ale z tym, ze opozycja słaba, się nie zgadzam. Musicie przyznać, że kilku radnych opozycyjnych stara się punktować obecną władze i proponuję dobre rozwiązania wielu problemów.
Opozycja ?? Jaka opozycja .. Przykład Kowalczyka z Rozprzy wielki opozycjonista do wyborów.. jak już go wybrali to odrazu stał się nibezpartyjny .. pierwszy d...o właz Zięby taka mamy opozycję. . Ale Rozprza go teraz wybierze bo badyle od czasu do czasu za darmo da .. grata dla straży załatwił.. toż to bohater narodowy razem z Jola
Czy jak się Państwo dostaną do rady miasta to zrzekną się diety na rzecz budżetu miasta lub na cele charytatywne czy tylko po to robicie ten populistyczne projekt żeby sobie podwyżki zatwierdzić jak obecni radni.
Bez względu na to jak to się skończy już ich lubię. Jest nadzieja
Ktoś to łyka? Stary POwski układzik do koryta lgnie wmawiajac że to nowi ludzie. To se Ne wrati
Bez względu jak to się rozwinie to gratuluję Panom i Pani odwagi i zaangażowania.. Póki co to tylko Wy stawiacie czoła Chojnikowi a inni tylko dyskutują anonimowo by nie dostać w łep. Jak słyszałem w Radio, że formuła jest otwarta jeżeli ktoś chce to się może dołączyć. Ja mam taki zamiar jak wrócę do Polski w listopadzie.
Mam pytanie do Panów - skąd brać oszczędności? Tylko nie dofinansowania, kredyty i subwencje. Miasto niech żyje z własnych podatków. Jakie kroki w celu oszczędzania przez miasto i samych urzędników Państwo proponuje się? Jeśli nie macie żadnych pomysłów to niestety liga ta sama co każdy inny przed Wami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!