Od dziś lubię INTERAKCJE. Brawo dla organizatorów za pmysł z biczowaniem. Rewelcyjne poczucie humoru i klasa ! Chapeau bas Panowie! A młodzież musi się nauczyć, że nie SZTUKĄ jest walka (jakakolwiek) ze SZTUKĄ zwłaszcza przy pomocy krzyku przez megafonu w obronie podatków, których jak mniemam jeszcze nie płacą (sic!). Trzeba mieć za sobą doświadczenie i KULTURĘ szeroko pojętą :)
Przepraszam, ale nie tylko w obozie przeciwników byli uczniowie z I LO. Także kilka osób z grupy młodzieży popierającej Interakcje należało do uczniów tej szkoły, więc nie możemy utożsamiać Chrobrego tylko z przeciwnikami sztuki performance.
Trzeba też podziękować też pikietującym, że dali interakcjonistą tak wspaniały bodziec do działania, który pokazał ich świetne poczucie humoru.
Gratuluję wszystkim pokutnikom ich pomysłowości i humoru!
to był chyba najlepszy performnce w historii festiwalu :)Przciwnicy uzyskali odwrotny efekt. Zrobili doskonałą reklamę i stali się kanwą do działań artystycznych :)Artyści biczując siebie dlai niezłego klapsa zbuntowanym !
Wyjdę pewnie dla was na nieznającego się na sztuce ale większość tych waszych performance to beznadzieja myślę ,że
jak wplotę się w tłum artystów performance rozbiorę się niekoniecznie do naga w tyłek wsadzę sobie tulipana a na głowę założę beret z antenką to wzbudzę zachwyt zwolenników performance .Uważam że miasto nie może wspomagać finansowo z naszych podatków/ja płacę/ tej dziedziny sztuki.Jeżeli jest to tak wspaniała sztuka jak piszecie to nie powinno być problemu ze ściągnięciem prywatnych sponsorów .
A ja np. PŁACĘ podatki i chcę, żeby ta dziedzina sztuki była finansowana przez miasto. Demokracja przyjacielu, demokracja...
do nie: upraszczasz. Tzn. jak pochalpiesz farbą obraz to będziesz się przyrównywał do Kandinskiego ?
nie wiem co to znaczy pochalpać obraz ? to pewnie też jakaś odmiana nowej sztuki ..... a na poważnie to skończmy tą dyskusję , ja nie dam się przekonać podobnie jak i wy.Chodzi mi tylko o fakt finansowania tej imprezy przez miasto z tym ja się nie zgadzam.
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia
nie: No to najwyraźniej masz problem bo w tym kraju panuje demokracja czyli rządy większości. A jak wynika chociażby z tego artykułu zwolenników jest więcej.. demokracja przyjacielu, demokracja!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!