Za kadencji tego rządu wycięto w Polsce ogromną ilość drzew! Wprowadzono beznadziejne prawo pozwalające wycinać drzewa bez ograniczeń. Dopiero po około 2 latach się z tego wycofali ale ile drzew przez ten czas wycięto? Ile kasy zarobili Ci co mieli zarobić na tym??
Ale co to obchodzi suwerena? Suweren pali w piecu ruskim wynglem gumą i plastikiem. Wycina lasy, zabija zwierzęta dla przyjemności. Śmieci wypiera.. gdzie popadnie.
A ja mam pytanie co do tej pory robił zarząd melioracji i za co bierze pieniążki ? i czy w tej sytuacji ta instytucja jest jeszcze do czegoś potrzebna , po za oczywiście dodatkowym obciążaniem budżetu.
Trzeba być imbecylem, żeby kogokolwiek oskarżać o stan pogody. To są zjawiska naturalne, od człowieka niezależne i nie sterowalne.
Piszę, nie w odpowiedzi na twój post, żeby było widać bardziej. Już jakiś czas temu słyszałem, że lasy państwowe mają płacić ogromne pieniądze do skarbu państwa rocznie. To płacą.
Niech przestaną "sałaciarze" w Majkowie czy w Piaskach strzelać w niebo swoimi działkami to spadnie deszcz....a tak to tylko huk, puk i chmury się rozchodzą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!