Czy wylewane gnojowicy jest dozwolone?
To co wyprawiają w gminie Grabica to przechodzi ludzkie pojęcie. Tam to glebę śmiało można nazwać bombą ekologiczną
Trzeba działać bo nas wytruja skażona wodą i smrodem, odrazu napiszę że mogę nie jeść wieprzowiny
Gdzie kontrole gdzie ochrona środowiska??? Wymagać przestrzegania przepisów i karać za każde ich złamanie.
Trzeba przerzucić się na robale( które jedzą listki-z opryskami oczywiście),albo warzywa i owoce (pędzone na nawozach ,bo inaczej nie urośnie).Gdzie jest ta zdrowa żywność????? Na pewno nie uwierzę że jest jakaś ekologiczna żywność!!!!
Hodowla trzody tak ale w tradycyjny sposób a nie chlewnie po tysiąc sztuk i więcej . Przy tradycyjnym chowie gnojowicy nie będzie juk w dużych chlewniach gdzie w zbiornikach kiśnie zawartość i jest to siarkowodór szkodliwy dla człowieka i środowiska ale ta moda przyszła z zachodu a chciwość bambrów nie zna granic dla nich kasa się liczy a nie zdrowie sąsiadów
A ja jestem prosinatorem. Mi nie śmierdzi a sianko się liczy i nowy męskiej za 4500000
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!