Droga wero chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz wyzywasz wszystkich od patologi choc inni pisza ze mieszkaja normalne rodziny skoro tak to napisz do kogo w takim razie sie ty zaliczasz
Chyba mnie z kims pomyliłas bo nie nazywam sie tak jak podałas i nie ublizaj komus jak nie masz pojecia kto pisze a tych imioin jest dużo w piotrkowie wiec zastanow sie dwa razy zanim komus ublizysz i przeczytaj sobie co jest napisane pod ramka w ktorej zamieszczasz komentarz
Zawody miłosne były, są i będą ale żeby to zaraz ogłaszać całemu światu!? Też mi zemsta. A nie lepiej przeżyć to z godnością, samej ze sobą?
Milicjant Czesiek Doleciński, Panie świeć nad Jego duszą, jak mieszkał w bloku na ulicy Działkowej, to na sam jego widok patologia brała nogi za pas!
(Patologia wtedy to było może 5 procent, a nie to co dziś, 99 procent Sulejowskiej i Wyzwolenia). Wróć komuno!
Nie dość, że z panny nie seks-bomba, to i jej pomysł okazał się niewypałem. ;)
Cóż, pozostaje tylko się upić...
Napiszę wprost. Przeprowadzilam się na "familiaki" z nadzieją, że będzie lepiej niż w dawnym miejscu zamieszkania. Mieszkam już rok i tylko raz na "familiakach" spotkałam się z taką sytuacją. Jest wiele spokojnych rodzin, w tym ja.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!