Bo widzisz to miasto sie rozwija nie to co pipidowek znad strawy gdzie co najwyzej idzie Lepa na mcD
Brawo dla policji!!! Powinien oddać ludziom pieniądze które nielegalnie zarobił !!!
Ja też jestem hazardzistą. Od czasu do czasu gram sobie w multi-multi. Mam pełną świadomość prawdopodobieństwa wygranych, i znam wysokość ewentualnych wygranych. Z tych "inwestycji" zwraca mi się mniej więcej 1/3 zainwestowanych pieniędzy. Ale robię to z własnej woli i kiedy chcę. Przy odrobinie szczęścia mogę wygrać tyle, że będę mógł poprawić standard swojego życia.
Co miesiąc zaś mój pracodawca odprowadza z moich zarobków składki do ZUS. Ewentualną wygraną w tej grze, emeryturę, odbiorę w miesięcznych ratach, jeśli dożyję wieku emerytalnego. Wiek ten jest niepewny, bo w tej grze reguły mogą w każdej chwili ulec zmianie. Wszelkie wyliczenia jasno pokazują, że wysokość ewentualnej wygranej będzie znacznie niższa, niż suma pieniędzy obstawionych w grze. ZUS i wszelkiej maści "eksperci" mówią zresztą wprost, że emerytury będą tak niskie, że nie wystarczą nawet na skromne życie. Ale w tą grę hazardową MUSZĘ grać. Policja może zrobić nalot na piwnicę w Tomaszowie, ale na pałace ZUS-u nie może.
To takie sobie przemyślenia na temat gier hazardowych. Ciemniaki i tak będą tkwić w przekonaniu, że największym złem są "Janusze biznesu" chcący ich wydymać w piwnicy z automatami do gier.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!