Czołowym argumentem jest to, że żaden argument do ciebie nie trafia :D A twoje odpowiedzi są dość... dziwne :D :)
Jeszcze to mi się podobało :D!
Górna nie wiem czy zauważyłaś, ale wasze argumenty równiez nie trafiają do ludzi:) Tak na marginesie:)
ols, nie wiem czy zauważyłeś ale ja żadnych argumentów nie przytaczałam. Tak na marginesie.
Sympatyzujesz z jajaja oczywistym wydawało się, że podzielasz jego argumenty, pisząc Wasze, miałem na myśli argumenty ludzi Waszego typu:) Naprawdę tak wszystko łopatologicznie trzeba Wam wykładać?
Znaczy się do Ciebie i...?
wiesz co ols, poczytaj poprzednie komentarze innych osób. Dlaczego "P-51" nazwał cie ignorantem, dlaczego "qwerty" również uważa, że akcja przeciw łańcuchom jest bez sensu. I dużo, dużo więcej... . Na koniec piszesz, że nasze argumenty nie trafiają do innych. A i jeszcze, że jesteśmy zaślepieni nienawiścią! Chłopcze, litości. W ogóle to żegnam.
Jajaja a popatrz na komentarze innej grupy (liczniejszej) na Wasz temat:) trochę obiektywizmu kolego:)
Jesteś niemożliwy. Kto ma czas niech przejrzy wszystkie komentarze pod tym artykułem. 7 osób komentujących za, 22 przeciw podobnym akcjom. Policzyłam. I Ty piszesz o obiektywizmie ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!