Zaraz fanatycy katoliccy się odezwą że to kult szatana albo nie "nasze" święto,jakby katolicyzm był słowiański a nie z Afryki.
w Polsce obchodzono kiedyś pogańskie-słowiańskie Dziady i nikt nie mówił o oddawaniu czci szatanowi. Szanowni Komentujący, ogarnijcie się trochę, bo gdy dzieci chodziły i chodzą w ostatki poprzebierane po domach i zbierają słodycze lub kasę, to nikt ich nie wyzywa od satanistów. Nikt mi nie powie, że czczą one wtedy jakiegoś Boga i ma to związek z religią. Czasy się zmieniają i ot, kolejne, komercyjne święto, podczas którego dzieci się dobrze bawią
Gdzie ci rodzice którzy pozwalają obchodzić to ,,święto swoim dzieciom,,i oddają cześć szatanowi totalny odlot glupity
Ludzie, piszcie bez spiny, oceniania. Życie krótkie, ale wiele pomieści, treści.
Wicedyrektorka tej budy (i jednocześnie nauczycielka historii) była kiedyś wychowaczynia Ani Frontczak, niedoszłej gwiazdy pop i jest bardzo podobna do dawnej Lichockiej - z czasów, kiedy jeszcze była dziennikarką... 3:)
Wie ktoś czy u nas przed wyborami na prezydenta kandydaci będą smażyć frytki lub jeździć śmieciarkami?
Dzisiaj też są Dziady czyli nasze słowiańskie święto ale o tym raczej nie przeczytamy.
Ja byłem za rogacza przebrany w szkole a moja dziewczyna jest w delegacji w Dubaju bo ma rozmowę kwalifikacyjną
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!