Ja byłem za rogacza przebrany w szkole a moja dziewczyna jest w delegacji w Dubaju bo ma rozmowę kwalifikacyjną
Dzisiaj też są Dziady czyli nasze słowiańskie święto ale o tym raczej nie przeczytamy.
Wie ktoś czy u nas przed wyborami na prezydenta kandydaci będą smażyć frytki lub jeździć śmieciarkami?
Wicedyrektorka tej budy (i jednocześnie nauczycielka historii) była kiedyś wychowaczynia Ani Frontczak, niedoszłej gwiazdy pop i jest bardzo podobna do dawnej Lichockiej - z czasów, kiedy jeszcze była dziennikarką... 3:)
Ludzie, piszcie bez spiny, oceniania. Życie krótkie, ale wiele pomieści, treści.
Gdzie ci rodzice którzy pozwalają obchodzić to ,,święto swoim dzieciom,,i oddają cześć szatanowi totalny odlot glupity
w Polsce obchodzono kiedyś pogańskie-słowiańskie Dziady i nikt nie mówił o oddawaniu czci szatanowi. Szanowni Komentujący, ogarnijcie się trochę, bo gdy dzieci chodziły i chodzą w ostatki poprzebierane po domach i zbierają słodycze lub kasę, to nikt ich nie wyzywa od satanistów. Nikt mi nie powie, że czczą one wtedy jakiegoś Boga i ma to związek z religią. Czasy się zmieniają i ot, kolejne, komercyjne święto, podczas którego dzieci się dobrze bawią
Zaraz fanatycy katoliccy się odezwą że to kult szatana albo nie "nasze" święto,jakby katolicyzm był słowiański a nie z Afryki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!