metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
adek ~adek (Gość)07.05.2014 10:11

W dzisiejszym odcinku telenoweli "La Baloon" Leoncio Hernandez wraz z Gustavo Jeraldo spowiadają się przed obliczem ślepej Pani Temidy.
Ojciec Chrzestny Pana Hernandeza Charito Pedro Speedy Gonsalvec udziela namaszczenia i wraz z Papucio Advocat liczy peso na apelację przyszłą.
Pani Temida wraz z biegłymi głowi się jak wydać wyrok sprawiedliwy by społeczeństwo San Agelos nie dostało paprykowej gorączki. Załatwienie sprawy znają wszyscy ale teraz Pani Temida musi ładnie obejść prawo by wyrok był mało dotkliwy dla Familii Majos w Pupasos.

171

pedro ~pedro (Gość)07.05.2014 13:21

a Santo Cristoforo patrzy na to wszystko i myśli: jakby co to uciekam do Argentyny

81

Toni1111 ~Toni1111 (Gość)07.05.2014 13:47

Tak bardzo wam ta hala balonowa przeszkadza? Rozumiem jakby stala na srodku drogi, ale przeciez jest na kortach, sluzy bo mozna pod nia grac. Zreszta nie raz i nie dwa tam grale w tenisa. A Wy jak zwykle macie cos do powiedzenia. Nie byloby hali zle bo nie byloby gdzie grac. Jak hala jest to tez zle bo cos tam i cos tam. Zdecydujcie sie.

214

ola ~ola (Gość)07.05.2014 14:25

Wysłać go do Kirgistanu.

52

zadowolony ~zadowolony (Gość)07.05.2014 14:29

Mnie tam żadna hala nie przeszkadza.
Mam tylko nadzieję,że tak samo jak od pana Żerka ukochane władze kupią ode mnie w dobrej cenie wszystkie moje nieudane inwestycje i uchronią mnie od bankructwa.

92

obserwator ~obserwator (Gość)07.05.2014 14:30

Do toni1111 ale tam był przekręt jak nie umiesz czytać a że hala jest to druga strona medalu.

62

ciekawy ~ciekawy (Gość)07.05.2014 16:00

Dlaczego portal naszemiasto nie pisze o dzisiejszym procesie?

82

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)07.05.2014 16:23

Ktoś zaczyna sypać już ??

62

yeti ~yeti (Gość)07.05.2014 16:29

Hale balonową trzeba przenieś do Moszczenicy!- i nazwać im A Kacperka!Andrzej ! Będzie lepiej po Wyborach Trzymaj Się!

62

97-300 97-300ranga07.05.2014 16:51

"Toni1111" napisał(a):
Tak bardzo wam ta hala balonowa przeszkadza? Rozumiem jakby stala na srodku drogi, ale przeciez jest na kortach, sluzy bo mozna pod nia grac. Zreszta nie raz i nie dwa tam grale w tenisa. A Wy jak zwykle macie cos do powiedzenia. Nie byloby hali zle bo nie byloby gdzie grac. Jak hala jest to tez zle bo cos tam i cos tam. Zdecydujcie sie.

Skąd Ty się tu wiozłeś?Halę to ONI w d...e mają,sami lepsze lody kręcili, jest okazja aby uderzyć w prezydenta,to walą.

311

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat