Twoim zdaniem to Urząd z gumy jest? tam od wielu lat pracują też ludzie zatrudnieni przez inne opcje.
[cytat="luzik"]ezus Maria, czemu tylko "Go" zamiast "Jego Ekscelencja" albo przynajmniej "Jego Wysokość" ???
Napisz jeszcze raz jakąś głupotkę ku czci i chwale, a złapiesz kolejny punkt.[/cytat Ja nie muszę łapać punktów bo od Prezydenta nie jestem uzależniony i nie jestem fanatykiem,patrzę obiektywnie i zdrowo w odróznieniu od Ciebie.Od razu widać kpinę ,zacietrzewienie oraz brak szacunku dla drugiego człowieka.
Ładny masz system wartości: niech nawet kradną, byle mnie i mojej córce było dobrze !
Wymiotować się chce !!!
Czy Ty szanujesz jeszcze samego siebie?
Napisałem prawdę. Najprawdziwszą.
Skoro tego nie rozumiesz, danusiu - asiu, to nic na to nie poradzę.
Podaj mi choć jeden pożytek dla Piotrkowa i okolic z wygranej Kamila. Będzie czyściej, taniej, będą równiejsze ulice i chodniki, będzie praca, będzie sprawiedliwiej?
Podaj choć jeden powód, dla którego normalny człowiek staje do takiej rywalizacji z innym człowiekiem. Po jakiego grzyba?
Sam lubię pograć tenisa, ale jak gram, to po to, aby się poruszać. I nie robię z tego religii.
do danusi- mam stary rower-kup go ode mnie za...skromne 30 tys. i daj dzieciom - może kiedyś jakiś piotrkowianin co będzie na nim jeździł i wygra Tour de France
O take Polske walczyły nieroby i mają raj na ziemi.
Robole do roboty a potem wszystko oddać w podatkach.
Była już burżuazja, czerwona burżuazja, a teraz jest złodziejska burżuazja.
Co będzie potem ?
Dlaczego piszesz danusiu-asiu?PRZECIEŻ TO BRAK SZACUNKU.Nie rób z nas jednej osoby to raz a dwa to czy Ty cieszysz się człowieku z czegokolwiek? bo życie składa się z drobiazgów i nimi przede wszystkim trzeba się umieć cieszyć.Widzę,że altruizm też Ci jest obcy więc jak możemy zbudować lepszy kraj i lepsze społeczeństwo?
Cynik się znalazł!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!