Co tam hala balonowa! My i tak zrobimy tak, jak prosił w Telewizji Piotrków pan Prezydent
Lusia, Milusia, Igusia, Halusia, Martusia i Ewusia
Żenujące jak dwie dziewczynki z PIO prowadzą w radiu dialog o wyjeździe z miasta za pracą.Powodzenia kochane!Jedźcie i zobaczcie jak kolorowo jest gdzie indziej.Próbują wmówić wszystkim,że brak pracy to wina Prezydenta,może obwinią Go za kryzys w całej Polsce a może nawet na świecie? Idźcie panienki do p.poseł Radziszewskiej i pożalcie się.Ona jest z ekipy rządzącej tym krajem,która odpowiada za stan gospodarczy w kraju.A p.Dziemdziora powinien zrelaksować się na wieczorku tanecznym w Domu Seniora,może wtedy przestanie myśleć o dziurach,które Go prześladują.Nie będę się wypowiadać o pana postawie w Strefie FM bo szkoda słów.SLD naucza zasad demokracji? płakać czy śmiać się?
Jezus Maria, czemu tylko "Go" zamiast "Jego Ekscelencja" albo przynajmniej "Jego Wysokość" ???
Napisz jeszcze raz jakąś głupotkę ku czci i chwale, a złapiesz kolejny punkt.
Czy prokurator sprawdzi czemu za ustawienie zjeżdżalni o długości 9 m OSiR zapłacił blisko 30 tysięcy zł ???
Wszyscy moi najbliźsi znajomi mieszkają i pracują już poza Piotrkowem ze mną włącznie. W Piotrkowie jest tylko praca za 1200 netto. Chyba,że ktoś zna odpowiednich ludzi i dostanie pracę w urzędzie.
Hala się przydała a tu tylko narzekają... Dzieci miały gdzie trenować i jest ok.
do Lalka- no właśnie dzieciaki miały gdzie trenować a radny Sebastian Ż. tyle stracił na transakcji z miastem że musiał "auto rozbić" żeby mieć za co żyć.
I to jest najważniejsze w całym tym zamieszaniu. Krzysztof Chojniak zdecydował się na współpracę nawet z kryminalistą, aby zachować urząd (Ż. przyznał się do przestępstwa i został skazany przez sąd).
A ja jestem wdzięczna Prezydentowi za halę bo moja córka ma gdzie trenować.
Litości !!!
Kto normalny podnieca się "sukcesami" jakiegoś tam Kamila?
Głównie żurnlisty (bo mają o czym pisać) i tępe urzędasy - bo mają okazję pokazać się tv (jak ściskają łapkę "bohaterowi")!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!