To widzę, że pan prezydent znowu sobie podjadł.
I teraz się dziwicie, że kupił sobie za wasze pieniądze nowego peugeota? A czym, strupem miał podjechać do takiego Haeringa? No.
Ha, ha, ha, proszę pana! My tu wiemy ile wy tam płacicie robolom! 1000 złotych w ramach szkoły przetrwania!
To dopiero kapitalizm! XIX wiek! Ale na stołach kawior, szampan i złote oprawki! Ha, ha, ha.
Obrzydliwe to jest nażeranie się w tajemnicy przed ciemnym i głodnym ludem? A na senatora albo posła ktoś tam od tych waszych stołów startuje?
Panie Łomala, w szkole podstawowej nauczono mnie, że lata 2001-2100 będą zaliczać się do wieku XXI
chyba, że chciał Pan przekazać, że w tych czasach czuje się Pan jak w XIX wieku, ale ja raczej nie porównywałbym jubileuszu Haeringa do takich tragedii przez jakie Polska przechodziła w XIX wieku.
Pozdrawiam
Albo wy źle piszecie, albo ja źle widzę. Ale póki co, to w nazwie firmy było, jest i będzie (chyba, że wy zmienicie), proszę was: Häring
Typowe zawistne polaczkowe myslenie i jeszcze katolickie o!!
Jak to jeden na dziesięć lat? Czyli następne dudnienie w Piotrkowie będzie dopiero za dziesięć lat? OK Trzymam Cię za słowo. tylko jak przekonasz studentów by nie robili np Juwenaliów? Ale to już Twoja sprawa. Następny koncert za 10 lat.
Ogólnie to w Piotrkowie nie ma żadnego miejsca do tego typu imprez jak Juwenalia, czy też inne koncerty.
Miasto powinno np. na Bugaju wytyczyć kawał pola gdzie można coś takiego zorganizować, zrobić jakieś typowe Błonia z przeznaczeniem na imprezy masowe (zasiać jakąś ładną trawkę, wykosić wszelkie drzewa i krzaki, wybudować parking i wiatę przystankową).
Tam też mieszkają ludzie pozatym tam jest ileś gatunków ptaków, które trzeba chronić.Nie daleko zaczyna się park krajobrazowy.
Swego czasu lotnisko było takim miejscem.
Niech na Wierzejach zrobią jakieś pożadne miejsce do letniego wypoczynku
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!