Pracowałem w tej firmie - wniosek totalny wyzysk, "wziąłem sprawy w swoje ręce" i odszedłem pzrd dla tych co tam jeszcze trwają ;)
Rozumiem że Jest to artykuł sponsorowany. Bo nie za bardzo rozumiem Haring to firma prywatna. Nie zrobiła tej imprezy dla miasta tylko dla swoich pracowników. Czym się różni firma Haring od wielu innych Firm w tym regionie mniejszych większych że piszecie o prywatnej sprawie tej firmy. Wytłumaczcie mi to bom ciemny i nie jarze. Co że pracownicy se Kombii obejrzeli no ni w ząb nie kumam tego newsa no chyba że za to zapłacili żeby o tym pisać.
90% samochodów jeździ z "heringem w sercu" -chyba dlatego tak jeżdżą:))
No to chyba jest jasne, że to nie jest artykuł, tylko płatna reklama firmy. Przecież Haering zapłacił za tą reklamę i pewnie nie małe pieniądze. Przecież to oczywiste.
Oj,drodzy piotrkowianie...
Dogodzić wam nikt nie jest w stanie...
Jest koncert jeden na 10 lat i głośno do pierwszej w nocy z soboty na niedzielę - źle!
Psy nie dają spać w tym samym czasie i co noc - dobrze...
A więc żyjemy na wsi.
Wypadałoby jeszcze gasić latarnie na noc...
Zapyziały grajdoł!
Czy to znaczy, że nie powinno się pisać o wydarzeniach interesujących sporą ilość piotrkowian tylko dlatego, że dotyczą prywatnych firm? Czy to, że firma zrobiła imprezę dla swoich pracowników jest czymś nagannym? Co tu jest do rozumienia?
jesli chodzi o imprezy to trzeba im przyznac ze organizuja OK, ale jesli chodzi o atmosfere w tej firmie TRAGEDIA!!! ;(
Czyli pozostajemy przy myśleniu psa ogrodnika: "sam nie zeżre i drugiemu nie da". Gdyby nie obchodzono jubileuszu firmy to te "setki piotrkowian" miałyby co do gara włożyć? Jak sąsiad ma 4 krowy, a Ty jedną to życz aby mu 3 zdechły -to jest według Ciebie nienaganne myślenie? Obrzydliwe.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!