W jakim przedziale czasowym bo ja jakoś też nic nie słyszałem a wierz mi :))) że interesuje się tym co w mieście sie dzieje :))) a wybory idą i zaczyna się parcie na szkło!
Pani pracownico UM, jeśli już piszesz o nierozumieniu przeczytanej informacji, to pijesz najwyraźniej do siebie :) Ja w żadnym swoim komentarzu nie "nadawałam" na to stowarzyszenie harcerzy, bo nie interesuje mnie ten temat :)(nakrętek też nie zbieram). Przeczytaj jeszcze raz wszystko i dopiero odnoś się do różnych komentarzy różnych ludzi, bo najwyraźniej Ci się miesza. Ale to pewnie z zapalczywości w obronie stanowiska swojego pracodawcy ;)
Kurczę, jacy Wy jesteście monotematyczni z tą pracownicą UM.:))) Czy naprawdę myślicie, że ludzie dzielą się na tych pracujących w UM, tych głupich, którzy popierają prezydenta i Was - "inteligencję Piotrkowa";) Proszę państwa, więcej pokory, mniej megalomanii. A zresztą, piszcie i róbcie co chcecie - wasze życie - wasz problem. Nie mam najmniejszego zamiaru na siłę przekonywać Was do moich poglądów czy upodobań. A jeśli chodzi o odnoszenie się do różnych komentarzy, to owszem, ja odnoszę się OGÓLNIE do tych komentarzy, bo nigdy nie wiem, czy nie odpisuję jednej i tej samej osobie (i nie przekonuj mnie, że Ty jesteś zarejestrowana ):) Jak zawsze - pozdrawiam.
Szczególnie chyba ja Pani Agnieszko K ze Szkolnej :)))
Ciekawy podział ;) Ale ja piszę do Ciebie - pracownicy UM - w tym momencie, a nie do OGÓŁU ;) Każdy ma prawo do swoich poglądów i upodobań, każdy patrzy na "miasto" ze swojego punktu widzenia...i siedzenia ;)
Jak można ogólnie odnosić się do czegoś, pisząc do jednej, konkretnej osoby? Poza tym czasy "my,wy" się skończyły ;)
Brawo HARC !!! Nie ważne, że dopiero dwa lata, że mało kto o Nas słyszał. Uśmiech na twarzy dziecka otrzymującego nowy wózek czy też inną pomoc BEZCENNY. Ignoranci niech mówią i piszą co chcą, my będziemy robić swoje !
To może trzeba bardziej nagłośnić tą incjatywe nie tylko przez nagrody Pana Prezydenta ? :)))
Tym bardziej ze wiele osob uslyszalo o tym HARCu dopiero po tym jak dostali nagrode od prezydenta
Współpracujemy m.in. z Piotrkowskim CIT-em. Zapraszamy na organizowane przez nas imprezy, najbliżasza 12 kwietnia:)Zbieramy nakrętki, organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży. Słychać o nas, może za mało ale nie należymy do tych, którzy dużo mówią - wolimy działać :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!