Panie Andrzeju i Panie Darku, 14 lat dowodzenia zadłużonym klubem i wizyta w II lidze to wielki sukses Wasz i waszych podopiecznych. Dzięki Wam ten klub nabrał rozpędu do którego nie dołączył Pan prezydent. Mam nadzieje że za to Wyborcy mu podziękują.
Bardzo Serdecznie Dziękujemy i rozumiemy że musieliście odejść bo inaczej zniszczyli by klub. Znalazła się jedyna osoba aby podjąć walkę p.Zielonka.
Być może miasto otworzy oczy i przekona się że warto inwestować w sport.
PREZESI, ZARZĄDZIE, SPONSORZY
DZIĘKUJEMY
bardzo się cieszę,że nie będę już musiał wysłuchiwać komentarzy pana Dzwonnika na meczu co on by zrobił jak by był na boisku To było żałosne!!!!!! Tak jak chodzenie w kołnierzu i chwalenie się na trybunach,że dostanie milion odszkodowania
Załosny jesteś. Siedź sobie w domku i grzej rączki
Byłeś za słabym piłkarzem aby takie rzeczy pisać
I NIM JESTEŚ :)))
Prezesi...DZIĘKUJEMY :(((
nareszcie zakończył się ten żałosny teatr pt. "prezes od dwóch lat ustępuje" :) powodzenia dla nowego zarządu klubu!
Kibic, ja byłem na pięciu ostatnich meczach i Dzwonnika na trybunach nie widziałem. Może coś bierzesz?
Kim są te nowe osoby w zarządzie Concordii? Dobrze byłoby przyblizyć te osoby kibicom..
w PT tylko w koscioły!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!