metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wyborca Krzysztofa Ch. z odruchami wymiotnymi ~wyborca Krzysztofa Ch. z odruchami wymiotnymi (Gość)07.01.2015 20:38

"A w czym będę doradzał? Do końca nie wiem."
A co to za różnica w czym Ty będziesz doradzał! Piękna historia - klient jak sam twierdzi - nie ma zakresu obowiązków a już został zatrudniony. Brawo Panie Prezydencie! Na pewno na Pana znowu zagłosuję! Jestem z Pana dumny!

82

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)07.01.2015 20:39

Jaki prezydent, taki doradca. Ja nie wątpię, że jest to doradca na miarę możliwości pana prezydenta. :)

Cytuję:
Myślę, że moje 16 lat pracy w samorządzie na pewno się przyda prezydentowi.

Staż prezydenta w samorządzie jest nawet dłuższy (bo od 1994!). To chyba, tak na chłopski rozum, zagadnienia samorządowe powinien mieć lepiej obcykane, niż jego nowy czerwonoskóry doradca, prawda?

Cytuję:
A w czym będę doradzał? Do końca nie wiem.

To oznacza, że ten pan jest doradcą uniwersalnym, który żadnego doradzania się nie boi. Oblatany we wszystkim i na wszystkim się znający. No bo skoro nie wie, jaką wiedzą będzie się musiał wykazać, a mimo to w ciemno się podjął wyzwania? :)

114

ntlo ~ntlo (Gość)07.01.2015 20:47

Będzie pewnie doradzał prezydentowi w zakresie stosunków miasto -kościół. Już się zapewne księża cieszą i pana chojniaka rozliczą

31

były działacz ~były działacz (Gość)07.01.2015 21:05

"Max" napisał(a):
Max (Gość)2 godziny temu, 19:19A co na koledzy partyjni z powiatu- koalicja SLD i PiS stała się faktem-śmiech na sali hahahahahaahahahaahaahahahaha

towarzyszy w powiecie już nie ma! zostali zdradzeni przez wodza. jak można przez tyle lat "pluć" na prawicowego prezydenta, a później iść do niego na służbę

103

gonia29 ~gonia29 (Gość)07.01.2015 21:31

Skoro doradca jeszcze nie wie w czym będzie doradzał to znaczy, że koalicjantowi trzeba było coś dać...A że pan Adamczyk nie załapał się na radnego do Powiatu to nie można kolesia zostawić na lodzie... Podatnik zapłaci za wynagrodzenie temu panu za nie wiadomo co...

133

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)07.01.2015 21:54

"byly-dzialacz" napisał(a):
jak można przez tyle lat "pluć" na prawicowego prezydenta, a później iść do niego na służbę

A którego prawicowego prezydenta miałeś na myśli?
Moim zdaniem prawica to nie ci, którzy przystępują co niedziela do komunii, ale ci, którzy swoje działania ściśle opierają o zasady prawa, uczciwości i moralności. Nie mówię tutaj o systemie prawnym Państwa polskiego (wiemy jak on działa), ale o zasadach, którym powinien hołdować każdy uczciwy człowiek. Warto odkłamać niektóre pojęcia, bowiem obecnie co drugi socjalista chowa się pod prawicowym płaszczykiem.

60

tutaj tutajranga07.01.2015 22:29

"A w czym będę doradzał? Do końca nie wiem."
Taka rozbrajająca szczerość powinna być szczodrze nagrodzona. Chciałoby się pana Grzegorza do łona przytulić i wyszeptać czule: " Nic się nie martw, wszystko będzie dobrze...".
Nie. Dokończę myśl na blogu.
http://mariagladysz.blogspot.com/

53

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)07.01.2015 22:44

Dziadostwo ?
Miasta już nie ma ?

72

Heniek ~Heniek (Gość)07.01.2015 22:50

"Al-Bundy" napisał(a):
czerwonoskóry doradca

Dodajmy, że czerwonoskóry nie tylko z powodu przynależności do czerwonej partii, ale i dosłownie - czerwonoskóry!

73

janosik ~janosik (Gość)07.01.2015 23:14

Chojniak to jest gość władza za wszelką cenę

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat