W Woli bańki w wyborach, no ale wróble już ćwierkały o tym stanowisku - i co może ktoś teraz mi powie , że ta cała polityka jest uczciwa, że stanowiska dzieli się uczciwie- to mówię głośno nie- zenada to słowo za które SLD i ZNP powinno dziękować wyborcom ale niedługo was rozliczymy.
Jest dokładnie tak jak pisałem przed wyborami. Z góry wiadomo, kto wygra. Koalicjanta zawsze można kupić. Cena nie gra roli bo zapłaci podatnik.
Zastanawiam się czy trzeba mieć dar jasnowidzenia, żeby takie rzeczy przewidzieć? Czy są one tak oczywiste, że trzeba być ostatnim matołem
żeby mieć nadzieję, że będzie inaczej.
Wstyd a co na to SLD z Woli i powiatu jesteście zadowoleni?
Sojusz SLD i PiS stał się faktem w powiecie tak trzymać , następny program SLD u ojca Tadeusza.hahahahaahahahahahaha
A co na koledzy partyjni z powiatu- koalicja SLD i PiS stała się faktem-śmiech na sali hahahahahaahahahaahaahahahaha
Cecota nie jest z PIS, on jest od Chojniaka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!