Panowie i Panie w czarnych sukienkach wiedzą dużo o życiu w rodzinie.
Ja uważam, że w rodzinie siła i nie maszerowałem tylko bawiłem się z moim synkiem.
Nie będę chodził ramię w ramię z kimś kto obraża moje dzieci mam na myśli księży z kościoła Fara.
I jeszcze idą z takim hasłem - obłuda!!!
Prawicowa szopka, Kościół zawsze mydlił ludziom oczy ukrywając pod na pozór dobrymi zasadami czyste zło. Tyle stuleci przymykano oko na przemoc w rodzinie, uzależnienia oraz ustawiane małżeństwa często między nieznanącymi się ludźmi. Kościoł kierował inkwizycją, która siała terror, a potem szerzył antysemickie poglądy, nawoływał do walki z protestontami; a teraz wielce broni embrionów. Jaką łaską jest śmierć w bólu i niemożność godnej śmierci gdy chce się dokonać eutanazji. Czym gorsze są dzieci poczęte z in vitro, one nie są niczemu winne, przecież tak samo są Cudem Życia, Cudem Bożym. Co złego jest w edukacji młodzieży aby zapobiec niechcianym ciążom lub zakażeniu się chorobami wenerycznymi.
To ma być dobre postępowanie? Kościół sam nie wie co mówi, jest najgorszą organizacją totalitarną, największym i najstarszym reżimem, który zabił miliony ludzi. Nie rozumiem dlaczego ludzie tak bardzo dają się mamić bajkami tych kłamców.
"A dom niewoli zniszcz i spal! ".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!