~kierowca (Gość)
Jak zwykle EPI.
Tylko, że to w skręcającego w lewo EPI przywalił EP.
Spotkało sie dwóch "miszczóf" kierownicy.
Niestety jest ich coraz więcej...
EPI jeżdzą o wiele lepiej niż Ci z EP, bo myślą że z miasta to już umieją jeździć, a do Łodzi się boją wybrać :D
irytuje mnie jak słysze te kawały o blondynkach za kierownicą, a tu prosze jakiś maczo:)z powrotem go na kurs wysłać, albo jak nie blondyn to ufarbować!
My EPI powodujemy więcej wypadków z prostego powodu,po prostu nas stać na kupno auta,trudno spowodować wypadek siedząc w rozgruchotanym autobusie.EP- aby mieć trzeba pracować,nie przeglądać portale
To u was świadomość społeczna jeszcze nie przyjmuje do wiadomości, że autobus jest przyszłościowym środkiem transportu? Jeśli nie rozumiesz:
-90% zajmowanego miejsca na drodze
-50% koszt przejazdu
-70% zanieczyszczenia
-50% wypadków
-80% zużycie energii
-100% wymagania uwagi przy jeździe
+100% czasu wolnego (my w mieście np. mamy gazety i możemy czytać)
*dane na oko, i nie mam nic do EPI, póki nie wyjeżdżają z prostackimi komentarzami
Muchozol
Czytaj od początku komentarze,ja się z tobą zgadzam,
ale czemy się czepiać niewinnych EPI
Zlikwidujeny wam dopłaty,zlikwidujemy KRUS i wtedy zobaczymy ,będziecie beczeć jak barany,hehehe.
na tej drodze, aby bezpiecznie skręcić w lewo gdy nic nie jedzie z przeciwka, to trzeba to zrobić "po angielsku" - tzn. z lewego pasa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!