Dlatego ja wożę na podłodze cement żeby mnie nie obalił taki Janusz
Te KIAnki w testach wypadkowych słabo wypadają,dziwię się ludziom że takie pseudo auta kupują,ani to wartości nie trzyma,taki plastik bombastik
Kierowcę Kia zmyliło poprzedzające auto, które mając zieloną strzałkę ruszyło i skręciło w prawo. Kierowca Kia uznał, że ma zielone światło ( nie patrząc na sygnalizację świetlną) i ruszył przy czerwonym świetle na wprost. Taki sam numer rok temu wykręciła moja znajoma na skrzyżowaniu Sienkiewicza z tą samą dwupasmówką. Też była ździwiona, że ktoś w nią uderzył akurat też z prawej strony.
Daltonow po Piotrkowie jeździ mnóstwo, wystarczy nieoznakowanym autem się ustawić,gwarantuje że bloczka mandatowego wam braknie po 6 godzinach
Tyle w kwesti bezpieczeństwa tych wielkich kloców (SUV) - lekkie bum w bok i leży na dachu.
Jest jeszcze jedno miejsce w Piotrkowie gdzie może dojść do wypadku.jest to skrzyżowanie ul.Skłodowskiej-Curie i ul.Wojska Polskiego,gdzie kierowcy jadący z Skłodowskiej-Curie-Curie skręcając w Woj.Polskiego mimo że jest znak zakaz skrętu w lewo.Proponuję policji żeby przez pół dnia stanęła na przystanku i zobaczyła ile aut skręca w Woj.Polskiego
Nie pierwszy wypadek w tym miejscu. Dosłownie "czarny punkt Piotrkowa"
A na filmiku nagranym ten przebiegający pieszy tez chyba miał "czerwone" i szczęście, bo kia zgarnęłaby go.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!