Spóźnił wyjście z progu, i zamiast przelecieć górą, pojechał dołem.
Drodzy Parafianie! Nikt nie wjeżdża celowo na skrzyżowanie przy czerwonym świetle by następnie dachować! Człowiek to urządzenie zawodne! Upał, stan psychiczny, oślepiające słońce, odruch jazdy "za kimś", chwilowe omdlenie itd. mogą się każdemu przytrafić. Dlatego lepiej mówić, że odpowiedzialność za wypadek ponosi jego sprawca niż mówić że jest winny. Moralizatorskie pouczenia komentatorów to głosy ludzi, którzy niewiele jeszcze o życiu wiedzą. Swoją drogą za naprawę tych aut zapłacimy wszyscy w skladkach ubezpieczeniowych...
Dobrze, że jest nagranie piotrkowska policja mogła by mieć poważne problemy z ustaleniem sprawcy wypadku. Myślę, że mogłaby mieć problemy nawet ze znalezieniem czarnoskórego piłkarza w narodowej reprezentacji Francji w piłce nożnej kopanej. Poza tym wjeżdżanie na czerwonym świetle z pełna premedytacją powinno być surowiej karane 100 zł grzywny albo 25 lat.
Cieszy, straszliwie cieszy mnie wspaniała reakcja kierowców i przechodniów! Tyle osób pobiegło, żeby ratować człowieka uwięzionego w rozbitym samochodzie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!