Abnegaci,może zapytacie młodych ludzi biorących udział w spotkaniu.Moje dziecko wróciło ze szkoły bardzo zadowolone. I chce jeszcze...
Nie byłem więc nie wiem, ale agenci z reguły powinni być niewidoczni. No chyba, że ma to mieć jakiś cel propagandowy.
Motto na dzisiejszy wieczór:
Szanuj przeszłość, patrz w przyszłość, kochaj ludzi i bądź tolerancyjny.
---Maddox ---....no napewno ne biore tego co Ty...nawet papierosow nie pale i prosze tu bez obrazy!! To,ze pisze bardziej inteligentym jezykiem-widocznie dla Ciebie nie zrozumialym,nie znaczy ,ze masz prawo mnie obrazac!! Kazdy tu wyraza swoja opinje--mozesz dac lapke w dol lub w gore,w zaleznosci co Ci sie podoba...:) ale nawet Cie nie stac na naapisanie czegokolwiek. (bez obrazy...komentarz do komentarza .i pozdrowienia---nie zlosc sie (moze masz dziadka Zyda lub czytasz nacpany...) ;)
Taaa.... Tylko czemu narodowości żydowskiej nie można nauczyć szacunku wobec innych narodów? Dla nich wszyscy inni są gojami czyli inaczej mówiąc nikim ale powiedz coś na żyda to jesteś antysemita. A wycieczka? Cóż... Przyjechali zobaczyć jaki postęp z JUDEOPOLONIĄ się dokonał.... https://marucha.wordpress.com/2014/02/13/judeopolonia-zydowskie-panstwo-w-panstwie-polskim-2/
No jaja jak berety. Moja stara buda została odwiedzona przez tłumy bliskowschodnich Azjatów. Chyba powinienem jakoś uczcić to niecodzienne wydarzenie. Tylko jak? Zagryzając czosnek? Hmmmm...
Slogany typu [cytat]"wasze ulice, nasze kamienice" lub"to są wasze zrabowane kamienice" to są właśnie te stereotypy i uprzedzenia powtarzane od wieków ,które należy zmieniać w naszej mentalności. Trzeba je zwalczać tak samo jak sterotypy o Polakach, że są złodziejami i brudasami.
Judeopolonia - żydowskie państwo w państwie polskim.Andrzej Leszek Szcześniak. Audiobook Pl. całość.
Czytaj ze zrozumieniem to co napisałem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!