metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
... ~... (Gość)19.11.2014 14:01

"swiadek" napisał(a):
Nie wciskajcie kitu ludziom, osobiście słyszałem jak w Krakowie do grupy młodzieży z Izraela mówiono że tu są wasze domy zgrabione przez Polaków.

Bo może to faktycznie ich domy zagrabione ("zgrabione"?) przez Polaków.

54

świadek ~świadek (Gość)19.11.2014 13:21

Nie wciskajcie kitu ludziom, osobiście słyszałem jak w Krakowie do grupy młodzieży z Izraela mówiono że tu są wasze domy zgrabione przez Polaków. I wszystko w temacie.

77

Bęc ~Bęc (Gość)19.11.2014 13:00

"na-uklady-nie-ma-rady" napisał(a):

Opiekunowie wycieczek młodzieżowych to mosad /broń ostra zawsze/,, młodzieże żydowska przed taką wycieczką ma w Izraelu prelakcje, oni mają się bać u nas ludzi z ulicy, a nie integrować z nami, mają się rozglądać co po przodkach i co do odzyskania. Polacy to mogą się dochodzić spadku z więzi krwi, a u nich po jednym Żydzie bez potomków to ma prawo cały Izrael. Nie praw mi bzdetów o antysemityźmie, tylko trochę poczytaj o tej nacji.

95

Lesina23 Lesina23ranga18.11.2014 18:15

Żydzi przyjechali oglądać swoje rzeczy o które niedługo zaczną sie znowu ubiegać ?:D i znowu odszkodowanie za II w.ś. będziemy płacić he he

1512

Nasze ulice nasze kamienice ~Nasze ulice nasze kamienice (Gość)18.11.2014 18:25

Po co oni tu potrzebni??

1211

na układy nie ma rady ~na układy nie ma rady (Gość)18.11.2014 18:44

Bardzo pożyteczne spotkania, a to dlatego, że dotyczą ludzi młodych. Bo tylko bezpośredni kontakt, rozmowa i wymiana poglądów może być ciekawa. Właśnie w ten sposób można przełamywać różne bariery i uprzedzenia wynikające bardzo często z niewiedzy. A historia nie zawsze jest pisana i przekazywana przez właściwych i obiektywnych ludzi.
Teraz kolej na odwiedziny polskie w Izraelu.

118

pozytyw ~pozytyw (Gość)18.11.2014 18:46

Lesina23 ,czy uda ci się kiedyś napisać coś pozytywnego o kimkolwiek?

144

multi kulti ~multi kulti (Gość)18.11.2014 20:02

Jak czytamy w artykule ,wizyta młodzieży ma skracać dystans niwelować uprzedzenia i stereotypy.Ma uczyć młodzież tolerancji,bo tylko zbliżanie ludzi i narodów może zapewnić spokój i rozwój.A wy internauci jak zwykle kontestujecie wszystko i wszystkich. Prezentujecie dobrze trzymający się zaścianek. Otwórzcie się na innych ludzi a będziecie szczęśliwsi.

108

Bęc ~Bęc (Gość)18.11.2014 20:08

"na-uklady-nie-ma-rady" napisał(a):

Czy byli obstawieni przez Mosad pod ostrą bronią, bo niestety młodzieżowe wycieczki do Polski to norma.

62

bobi ~bobi (Gość)18.11.2014 20:08

"nilya" napisał(a):

pierniczywsz jak potłuczony! Nie chciałem Ciebie obrazić.

85

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat