Bo może to faktycznie ich domy zagrabione ("zgrabione"?) przez Polaków.
Nie wciskajcie kitu ludziom, osobiście słyszałem jak w Krakowie do grupy młodzieży z Izraela mówiono że tu są wasze domy zgrabione przez Polaków. I wszystko w temacie.
Opiekunowie wycieczek młodzieżowych to mosad /broń ostra zawsze/,, młodzieże żydowska przed taką wycieczką ma w Izraelu prelakcje, oni mają się bać u nas ludzi z ulicy, a nie integrować z nami, mają się rozglądać co po przodkach i co do odzyskania. Polacy to mogą się dochodzić spadku z więzi krwi, a u nich po jednym Żydzie bez potomków to ma prawo cały Izrael. Nie praw mi bzdetów o antysemityźmie, tylko trochę poczytaj o tej nacji.
Żydzi przyjechali oglądać swoje rzeczy o które niedługo zaczną sie znowu ubiegać ?:D i znowu odszkodowanie za II w.ś. będziemy płacić he he
Bardzo pożyteczne spotkania, a to dlatego, że dotyczą ludzi młodych. Bo tylko bezpośredni kontakt, rozmowa i wymiana poglądów może być ciekawa. Właśnie w ten sposób można przełamywać różne bariery i uprzedzenia wynikające bardzo często z niewiedzy. A historia nie zawsze jest pisana i przekazywana przez właściwych i obiektywnych ludzi.
Teraz kolej na odwiedziny polskie w Izraelu.
Lesina23 ,czy uda ci się kiedyś napisać coś pozytywnego o kimkolwiek?
Jak czytamy w artykule ,wizyta młodzieży ma skracać dystans niwelować uprzedzenia i stereotypy.Ma uczyć młodzież tolerancji,bo tylko zbliżanie ludzi i narodów może zapewnić spokój i rozwój.A wy internauci jak zwykle kontestujecie wszystko i wszystkich. Prezentujecie dobrze trzymający się zaścianek. Otwórzcie się na innych ludzi a będziecie szczęśliwsi.
Czy byli obstawieni przez Mosad pod ostrą bronią, bo niestety młodzieżowe wycieczki do Polski to norma.
pierniczywsz jak potłuczony! Nie chciałem Ciebie obrazić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!