Kolejna "ofiara zemsty politycznej" dokonywanej przez organa ścigania. Wójcie, zastanów się, co wygadujesz.
Trochę mi to tak brzmi: "Tak podrobiłem podpisy, a przeciwnicy za przegrane wybory zgłosili to do Sądu, przecież to nieludzkie, kto im bronił też fałszować?" Panie Dionizy miej pan trochę cywilnej odwagi, przyznaj się pan do błędu i odejdź z urzędu nie czekając na wynik rozprawy (tak się robi w cywilizowanej polityce)
Ty sie uważasz za osobe z siucic
panie tomaszu Ł.
Winny zawsze sie tłumaczy. Twój ojciec tez nie jest święty! Nie bądz taki cwany.
Jarek czytajac twoje komenty uznaje że są jeszcze ludzie w Siucicach, któzy poza sława i pieniędzmi myśla z troską o Gminie.
ja przynajmniej sie nie kryje kim jestem a wy nie gadajcie glupot pijecie wina pod sklepami do kommputera do kafejki bo na inny was nie stac , winny sie tlumaczy ??? pytaja sie go to odpowiada winny ucieka jak malecki kiedys , a wy wszyscy mozecie mi naskoczyc wam bedzie duzo brakowac do mnie i mojego ojca (mowa o tych ktorzy maja cos do mnie
a co dionizy niby takiego zlegoe zrobic chce z gmina? moim zdaniem na stolek chcesz sie wdrapc i zato tak piszesz bo zazdrosc cie zrzera ze on a nie ty ,napisz co do mnie masz a nie za moim ojcem sie ukrywasz co on to on , co ja to ja. hehe zal mi ciebie . ps jak cie znam i jak bede w pl to mozemy sie spotkac drogi kolego
chciałem coś napisać i skomentować wypowiedzi p. Tomasza9772 ale ręce mi opadły jak to przeczytałem... proszę was osoby komentujące ten artykuł o 1 dzień ciszy i zadumy nad mądrościami mojego przedmówcy
chyba się popłacze tak mi dogadałeś , zachowujesz sie jak esbek sprzedać swojego za korzyść materialną (Jarek z Siucic) . Zresztą nie chce mi się już tu pisać Jarek po wypowiedzi cie poznałem naprane tez się nie spodziewałem jeśli to naprawdę ty.
ps: Jestem dumny ze swojej narodowosci i pochodzenia i ty tez powinnaś esbekow nam nie potrzeba
Siucie to jedna z większych miejscowosci na terenie gminny Aleksandrów. Mieszka w niej około 160 mieszkańców w 80 gospodarstwach.Siucie istnieją od ponad 500 lat. Wieś ta w XVI w. nosiła nazwę Syenczyce. W XIX w., gdy tereny były pod zaborem rosyjskim nazywała się Szucice. Do początku XX w. we wsi mieszkali dziedzice wywodzący sie ze szlachty. Mieszkali oni we dworze, którego ruiny można jeszcze odnaleźć. Ostatni dziedzic nazywał się Grabowski. W 1970 i 1971 r. były we wsi pożary, które zniszczyły wiele zabudowań
Ostrzeżenie do Tomasza i Jarka: więcej argumentów mniej ataków personalnych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!