przepraszam a jak sprawa w sadzie ?? kilka dni temu chyba miala sie odbyc i co.. zlapali go ? uciekl ? winny, niewinny ? SPRAWA PRZELOZONA Z POWODU NIESTAWIENIA SIE PRAWNIKA PANA GLOWACKIEGO (czy jak to sie fachowo nazywa).. po prostu smiech i tak pewnie bedzie kilka razy a na posadce sie siedzi, gmina sie rzadzi lol :D piekna spoleczna postawa pana Dionizego.. mam tylko nadzieje ze jesli zapadnie wyrok i jesli bedzie on skazujacy to sad nakaze panu wojtowi oddac pensje ktora pobieral "piastujac" swoj urzad bo chyba tylko mogloby go czegos nauczyc ;]
pozdrawiam
Panie tomaszu Ł.
Są piekniejsze i wieksze miejscowosci w naszej gminie, mają bogatszą historie niz Siucice. W jednej z nich sa ludzie zasłużeni dla Ojczyzny (w przeciwieństwie do siucic) gdzie kwitnie walerian i pije sie ,,jabole,,
Ps. ZMIENIAM nick
czytam to wszystko i chce mi się śmiać.nie jestem z gminy aleksandrów, ale znam dobrze tę gminę. niektóży piszą najszczerszą prawdę, ale inni tylko snują jakieś swoje morały. znam dionizego i faktycznie nie nadaje sie na wójta, nie ma facet .... a pod sklepem faktycznie pije się i to ponad normę. patrząc na to inaczej to trzebać coś stawiać żeby były głosy, prawda? z dowozami na wybory to tez jest ładnie... nic za darmo nie ma. jeśli chodzi o moje zdanie to wybory powinien wygrać łukasz przybył, chyba najlepiej sie by nadawał. w 2010 pewnie dyziu już nie będzie startował, nawet by nie wygrał - i dobrze. myslę, że duże szanse ma, jeśli zastartuje paweł mamrot. ma chłopak głowę do interesów i dzięki niemu coś się robi w tej gminie. mam troszkę wątpliwości co do jarka z siucic - przecież to p.... dionizego, jeśli chodzi o tego jarka o którym myśle. sam siedzi pod sklepem i pije. no chyba, że tylko po to tam siedzi zeby potem donosić (pan po.....nt). tomasz ł - nie wiem dlaczego piszecie o jego ojcu skoro on jest na formu. co macie do niego to macie a nie wtrącajcie w to rodziców, bo nikt waszych nie tyka. pan tomasz okazał sie prawdziwym siucakiem bo stoi za swoimi, ale panie t siucice faktycznie nie sa najlepsza wioska, jest wiele innych, fajniejszych, bardziej zadbanych i lepszych wsi, ale szacunek dla pana. kazdy chwali swoje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!