Głowa Cię nie boli gdy takie głupstwa prawisz ?
Nikt tu nie narzeka. Zrozum chłopie lub kobiełko, że nie centra handlowe i nie parki rozrywki dadzą impuls do rozwoju miasta. Przemysł to jest impuls, znak dla rozwoju miasta. W handlu takowym jak u nas jest (centra) zarabia się minimalne pensje, więc to nie rozwija miasta, a jedynie daje tzw. wegetację społeczeństwa, złudną nadzieję na lepsze jutro. Kogo będzie stać wydawać w tym parku pieniądze ? Myśl !
Druga sprawa są tematy poważne do robienia, a nie lanie wody przez UM i Bossa. Gdzie jest realny plan rozwoju miasta na najbliższe 5 lat. Nie interesuje mnie ksero, powielanie, głupot, propagandy dla plebsu, ciemnego narodu.
Chcesz by ktoś nieudolnie przejadał Twoje podatki ?!
Robią projekty, wizje głupoty za kasę, którą Ty im w pysku oddajesz.
Zacznij wymagać by się do roboty wzięli poważnej.
Ich walka z bezrobociem ma efekt rozdawania stołków swoim wyznawcą durnej religii za (prawdopodobnie) 7 tys. brutto mc.
Coś jest nie tak. Zacznij myśleć, a nie słuchasz PRL-owskiej propagandy.
Z tym się zgadzam. Jest to autentycznie naturalny zbiornik - zero ingerencji człowieka.
To jest.Mnie też coś w tym temacie pachnie.Nurtuje mnie tylko myśl,czyja to opcja.
A czy prezydent wie, że połowę inwestycji ma pokryć gmina? Czyli 1 mld. Na 100% nie będzie tej inwestycji w Piotrkowie, bo po prostu nas nie stać.
No właśnie!! Przed chwilą wróciłem ze spotkania z Palikotem.Fotorelacja i werbalna opinia w poniedziałek.Sorki,ale rankiem wypadam na weekend i wcześniej nie zdążę .
Dobrze o tym wie!!
Rozumiem, że np. autograf piotrkowianina raczej ciężko będzie uzyskać ale może udało Ci się zdobyć autograf Palikota a może jakąś koszulkę ze słynnymi napisami - Jestem z SLD i jestem gejem.
A Markpio nie mógł pożyczyć od Palikota tego no, atrybuta?
Bo nocka idzie a ja w domu sama...
Pewnie i by mógł jakby wiedział, że chciałabyś skorzystać, a tak to skąd chłop miał wiedzieć.
A ja się z tobą nie zgadzam. Otóż, 100 procent ingerencji człowieka! Człowiek zanieczyszcza tam brzeg, zrób sobie spacer po miejscach, gdzie wędkarze syf pozostawiają. Człowiek kapiący się sika i pluje do akwenu. Człowiek zostawia wokół puszki po piwie, butelki PET, opakowania po czipsach i papierosach. Człowiek co mu niepotrzebne przyjeżdża i topi w jeziorze: na dnie znajdziesz tam wszystko, całą rupieciarnię, jest złom nawet w postaci motocykla. O, gdybyż tam faktycznie mogło być zero ingerencji człowieka. Ale musiałby on nie podjeżdżać aż na samą plażę kaszlakiem powypadkowym zespawanym z dwóch aut made in Germany.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!