metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave ~sklave (Gość)04.02.2011 14:08

Cytuję:
Prezydent Krzysztof Chojniak zaprosił prezesa firmy I.T. International Theatres Ltd. P. Moshe Greidingera do złożenia wizyty w Piotrkowie i osobistego zapoznania się z proponowaną lokalizacją

Wyjeżdża delegacja z Warszawy w Jankach spoglądają już na zegarki. Koło Rawy niecierpliwią się . W okolicach Tomaszowa już chcą zawracać ale nie ma jak. Pokonali odcinek do Meszcz już zębami zgrzytają że nie wspomnę o żołądkach. Docierają do wiaduktu w Rakowie nie wierzą że kiedykolwiek dojadą do celu. Wjeżdżają do miasta.Po wielu trudach docierają do UM. Zmęczeni udają się do hotelu i martwią się jak i kiedy oraz czym (samochód tyle dziur już zaliczył) wrócą do cywilizacji.
110 km trasą szybkiego ruchu, dwupasmówką w 5 godzin!

"klet" napisał(a):
Dokładnie demokracja to wyzysk, a Polska jest liderem w tej demokracji.

A polityka to wielka sztuka. Trzeba ludzi przekonać, że muszą płacić za to, że się ich okrada.

00

ananek ~ananek (Gość)04.02.2011 14:18

Klecie, jak mądry mówi, to miło posłuchać, ja pod Twoim tekstem mogę się tylko podpisać, gdyż w pełni oddaje to co myślę. Mój entuzjazm do tego pomysłu wypływa właśnie z obawy o biedę, jak ktoś wyłoży pieniądze, to będzie dbał o to, aby mu się one zwróciły, ale przy tym musi dać ludziom pracę i płacę, nawet tą minimalną ale zawsze to coś. Niestety nie wierzę, że powstaną tu wielkie fabryki, gdzie ludzie dostaną po 3-4 tysiące zł. Nie ma na coś takiego ani pomysłu, ani przyzwolenia politycznego. Może należy zwrócić się w stronę Bełchatowa i stworzyć dużą aglomerację miejską połączoną szybką kolejką. Może to utopia, ale może i jakieś rozwiązanie. Ale cieszę się, że jesteś mądrą osobą i miło z Tobą deliberować.

00

lukch ~lukch (Gość)04.02.2011 14:19

Całe Wierzeje byłby całą noc doświetlone jak Las Vegas, że już o mieszkańcach Wyzwolenia nie wspomnę. Oczywiście miejsca pracy, ale echo niosłoby po wodzie tak, że ceny nieruchomości -30% z miejsca. Nikt nie chce mieszkać wkoło generatora hałasu/ruchu/światła. Obecny wysyp mieszkań w pobliżu Focus Mall tylko to potwierdza. Sprzedający jeszcze na opak chwalą się tą bliskością ;-).

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)04.02.2011 14:20

"klet" napisał(a):
Co teraz Areszt

Galeria w okolicach Starówki.Ewenement na skalę światową!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)04.02.2011 14:22

"klet" napisał(a):
które nawet nie są w stanie obniżyć głupiej kwoty za parkowanie w mieście w strefach.

Kasa na asystentkę trzeba było wykombinować!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)04.02.2011 14:32

"wiewiorskiinzynierpiotrkow" napisał(a):
Jeszcze jedno.Wy tam w Bugaju.Idzcie do obory i zapytajcie się świni,czy widziała niebo.Jak powie,że "tak",to wy też zobczycie gigantyczny park rozrywki.Dobra,nie przeszkadzam więcej w "obrządku".Cześć.
cytat

O osiołku wiewiórkowskim nie będę się wypowiadać.Nawet jak taki obrazi to i co z tego ,mam na zwierzaka biednego się złościć? Toż to zbyt wielkiego rozumku nie ma,nawet sądy takiemu nie straszne,siedzieć nie pójdzie,bo żółte papiery,zresztą żeby na Wronią trafić to trzeba posiadać choć minimum człowieczeństwa.A w tym biednym onym...nie ma.Kropka.....nad I

00

predatorback ~predatorback (Gość)04.02.2011 14:37

Masz rację MARKPIO - rozumu NIC, a tylko forum zaśmieca.
Ja już w tym wątku (o parku rozrywki) głos kilka postów wcześniej zabrałem, więc już nic nie dopisuję.

00

To jest ~To jest (Gość)04.02.2011 14:53

celowe działanie tego wiewiórkowskiego,żeby nie pisać na tematy niewygodne dla Pobożnego i jego świty.To tylko moja dedukcja.

00

klet ~klet (Gość)04.02.2011 16:24

"klet" napisał(a):
Jak ludzie mogą mówić (przed wyborami), że ten Pan budował drogi ! Jakie drogi kilka km wylane na ostatni gwizdek by wygrać wybory i dostawać te 12 tys. zł z moich, Twoich i Naszych podatków.

Muszę dopowiedzieć jeszcze, że na te drogi to i tak poszła kasa z tzw. Schetynówek, a nie z budżetu miasta. Z innych dotacji. To miasto to tylko atrapa tekturowa przyklejona taśmą do drewnianej gałązki.

00

Wierzejowicz ~Wierzejowicz (Gość)04.02.2011 16:27

Krowy przestaną mleka dawać.Ale zabawa będzie.Piwka pod sklepem nie będziemy spożywać.Zamiast głupieć w trzepalni dywanów będziemy wielkie miasto udawać.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat