Traktory pługi i orać tą dziurę pod Łodzią,, nawet jakaś Lipnicka z 1LO elity tego miasta się wstydziła tego miasta. Klika się wyżywi. A plebsie oraj na elity ułożone z wnukami. A wy czytający komentarz młodzi uciekać jak najdalej z tego grajdoła..bo to miasto zombie już umarłych a jeszcze żywych
Płaca w mieście jaka jest gdzie są zakłady pracy gdzie godnie się zarabia
gdyby w Piotrkowie tworzono nowe miejsca pracy to może i zyski by były, a nie tylko starty.
Dla tych co chcą nowych miejsc pracy. Stwórzcie takie miejsce i spróbujcie zatrudnić pracownika na tym stanowisku. Wiem co mówię i nie myślę o człowieku do pracy ciężkiej fizycznej. Miasto umiera, a obecna elita państwowa to przyspiesza. Głosujcie tak dalej i cieszcie się, że dali na "bombelki". Moje "bombelki" już wyjechały i nie miałem żadnych argumentów - nawet mieszkanie. pozdrawiam wszystkich współmieszkańców.
Ile kosztowała pusta z reguły mediateka? Tak około 60-70mln? Uwzględniając inflację, bilans wychodzi na zero jak w piosence. ile przez ostatnie 16 lat rządów pana Ch. powstało dużych (lub choćby średnich) firm, które odprowadzałyby niemały podatek do miejskiej kasy? Zero? Z jakiej formacji politycznej wywodzi się pan Ch.? PiS? Jakie przygotowanie ekonomiczne i menedżerskie ma pan Ch. i obecna władza? Żadne? Gdyby był lepszy i zaradniejszy gospodarz, to nie byłoby problemu z miejskimi finansami. c.b.d.o.
Ale pis nie rządzi w konkretnym mieście czy gminie trzeba mieć dobrego i gospodarnego wójta czy burmistrza a nie rozrzutnego
To samorządy może za prąd niech płacą tymi czekami co to Morawiecki na lewo i prawo rozdaje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!