metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
A.B. ~A.B. (Gość)przedwczoraj, 16:36

Dlaczego przesyłki polecone można odbierać tylko na poczcie głównej na ul. Słowackiego??Przecież można podzielić te przesyłki miedzy punktami pocztowymi na Szklarskiej i Łódzkiej.

61

Trzecia noga ~Trzecia noga (Gość)przedwczoraj, 13:30

Jak Uśmiechnięci ? W kieszeniach więcej? Paliwo po 5,19? Łyso Wam???

2117

Jurny julek ~Jurny julek (Gość)przedwczoraj, 17:22

Uśmiechnięta Polska nieudaczników.

102

Antoniusz ~Antoniusz (Gość)przedwczoraj, 16:15

Tuuskiemu nigdy w tym kraju nic się nie opłacało, zwolnią ludzi,którzy pójdą na pomostówke, później uzyskają wiek emerytalny ale emeryturka już będzie sporo niższa, lata uciekną inflacja dogoni. Tylko czekać aż wspólnie z Kamisem podwyższą wiek emerytalny do 70 ciu lat ale kupicie to wszak żyjemy dłużej i szczęśliwiej .

82

Strażak Sam ~Strażak Sam (Gość)przedwczoraj, 16:12

Będzie lepiej tak mówił premier,usmiechajcie się

62

noo1 ~noo1 (Gość)przedwczoraj, 16:03

W imię tzw. wyższego celu zniszczą wszystko co przez wiele lat dobrze funkcjonowało.

71

szczupły ~szczupły (Gość)przedwczoraj, 15:22

Trafiłem na taką kolejkę we wrześniu. Wszedłem, zobaczyłem co się dzieje, obróciłem się na pięcie i poszedłem piechotką na Bugajską. Kiedy odzyskałem przytomność w docelowym urzędzie, w kilka minut załatwiłem sprawę.

61

Ale jaja hahaha ~Ale jaja hahaha (Gość)przedwczoraj, 15:19

Zaraz będą kolejki za jajami

71

El Listonosz ~El Listonosz (Gość)przedwczoraj, 13:40

Nie bójta, skoro zwalniają to znaczy że będą zatrudniać

85

Jasiu ~Jasiu (Gość)przedwczoraj, 14:02

Sam, żeby odebrać przesyłkę poleconą, spędziłem odpowiednio dużo czasu, wczoraj po pół godzinie zrezygnowałem, a dzisiaj już czekałem do skutku. Mam przesłanie do pana Mikosza, panie prezesie niech pan weźmie przykład ze swojego szefa, Donalda Tuska i jak on obierał bez wstydu ziemniaki, tak pan żyjąc na nasz (suwerena) bardzo drogi koszt, sam weźmie tyłek w troki i zasiądzie w jednym z okienek pocztowych i chociaż w minimalnym stopniu spróbuje rozładować te gigantyczne węże kolejkowe. Jednak problem jest o wiele poważniejszy, bo pan płynąc na fali cyfryzacji chce zmusić wszystkich, chętnych i niechętnych, do tej cyfryzacji i e- poczty. I tyle w temacie.

74

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat