metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wujek Wojtek ~Wujek Wojtek (Gość)wczoraj, 11:21

Zdajecie sobie sprawę, że jest to urząd pocztowy. Nie jakaś zwykła budka z piwem? Jeśli Państwo nie umie zorganizować pracy tak ważnej instytucji to świadczy tylko o jakości dyrekcji. Polska za tuska znowu istnieje tylko teoretycznie.

41

Znam się na rzeczy ~Znam się na rzeczy (Gość)wczoraj, 09:04

Fota nr 25 fajna pupa mniam

50

Piotrków ~Piotrków (Gość)wczoraj, 08:53

Na Szklarskiej to samo!!! Masakra!!!!

40

wyborca ~wyborca (Gość)przedwczoraj, 21:36

Mój kuzyn cały czas mówi, że to co się dzieje obecnie w Polsce "to jest kupa dziada". Od 13 grudnia 2023 roku obecnie rządząca "ekipa" systemowo niszczy Polskę naszą ukochaną ojczyznę. Oni uważają, że polskość to nienormalność. Wybory 18 maja 2025 roku będą referendum za odrzuceniem rządu Donalda Tuska.

128

~ ~~ (Gość)przedwczoraj, 14:12

Od kwietnia każda firma ma obowiązek korzystania z e-doręczenia, a taką możliwość ma już każdy od dawna, podobnie jak przelewy. Ja nie pamiętam ile lat temu byłem na poczcie, większość osób w tej kolejce stoi na własne życzenie

518

erwinek ~erwinek (Gość)przedwczoraj, 13:17

Kolejka na zdjęciu jest do dwóch okienek gdzie można odebrać avizo zostawine przez listonosza. Może należałoby skontrolować listonoszy dlaczego nagminnie wystawiają aviza bo nie się im wchodzić na piętro w blokach. Zostawiają aviza nawet w domkach jednorodzinnych mimo że adresat jest w domu.Wiem to z własnego doświadczenia. Często przychodzi do mnie korespondencja za pokwitowaniem w 90% listonosz zostawia Avizo mimo że jestem w domu.

352

Listonosze ~Listonosze (Gość)przedwczoraj, 23:11

U nas taka bida takie zarobki ze naczelnika nam zdegradowali na kierownika bo musial kase za paliwo wyludzac od listonoszy żeby mu na audi na ratę starczyło taki biedny dyzma

21

jaki nowy właściciel ~jaki nowy właściciel (Gość)przedwczoraj, 19:59

Kto przejął Pocztę Polską.

60

Bolek Konstytucja ~Bolek Konstytucja (Gość)przedwczoraj, 16:54

Oj Donaldinio szykuje pracowników na Szparagi hmm dobrze mu idzie. Byłktoś ostatnio w Zakopanem? Ceny przystępne? Kiedyś były paragony Grozy a jak w Uśmiechniętej polsce?

124

DonaldZbawiciel ~DonaldZbawiciel (Gość)przedwczoraj, 19:11

2025r powrót Donalda Tuska do władzy i mamy to świetnie przekazane na obrazku dokąd My zamierzamy

104

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat