Rano zarażony, po południu kwarantanna, następnego dnia rano zdrów jak ryba!? Przepraszam co tu jet grane, rosyjska ruletka!?
Grunt że testów na głupotę nie robią bo to już byłby koszmar.....Sami zarażeni, żadnych ozdrowieńców.....
Zrobił test,zaraz pójdzie do galerii,lub marketa i wiarygodosc testu nieważny
Kiedy mam wrażenie, że głupota ludzi sięgnęła już zenitu, to następny dzień mi uświadamia, jak bardzo byłem w błędzie...
Nieważne, że wymazy można pobrać do 12:00. Najważniejsze że Mediateka jest czynna do 20:00 nawet w sobotę. Panie Chojniak czy pan myśli czy tylko udaje
Jako osoba prowadząca biznes na dworcu zastanawiam się wgl kto wybrał takiej miejsce do prowadzenia badań w związku z COVID-19 gdzie jest duży ruch pieszych oraz jest to ścisły węzeł komunikacyjny PKS i PKP. W dniu dzisiejszym przez tą kolejkę do do punktu pobrań ruch spadł o 65%.
Te obrazy pokazują poziom ogłupiania przez media i stan mentalny piotrkowskiego społeczeństwa
Smutny obraz.
Miejsce nie jest złe, ale może należałoby nakazać by samochody wjechały na parking obok dworca nawet w kilku rzędach. Wówczas kolejki by nie było. Plac jest spory.
Inna sprawa to kolejkowanie osób kierowanych na testy. Zamiast mówić, że mają przyjechać od danej godziny, może po prostu umówić po kilka osób na daną godzinę. Nawet jeśli się nie wyrobią z testami do danej godziny to następni nie czekają kilku godzin tylko max godzinkę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!